joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniPersonajele lui Caragiale, în dezbatere la TVR Cultural

  Personajele lui Caragiale, în dezbatere la TVR Cultural

  Realizatoarea Ioana Drăgan vă invită să urmăriţi miercuri, 25 aprilie, de la ora 19.00, o nouă dezbatere dedicată Anului Caragiale. Moderatoarea îi va avea ca invitaţi în platou pe scriitorul Mihai Ispirescu şi pe sculptorul Ioan Bolborea, autorul ansamblului monumental „Caragialiana – Căruţa cu paiaţe”.

  Dezbaterea programată pentru miercuri se va desfăşura în duplex cu studioul teritorial TVR Craiova, de unde va interveni în direct regizorul Mircea Cornişteanu. Tema acestei dezbateri este lumea personajelor şi tipurile create de marele scriitor român, despre perenitatea lor şi despre reprezentarea acestora în spaţiul public.

  Despre dezbaterile dedicate Anului Caragiale

  Dezbaterile moderate de Ioana Drăgan fac parte din programul special pe care TVR Cultural l-a pregătit pentru anul 2012, pentru a marca împlinirea a 160 de ani de la naşterea scriitorului I.L. Caragiale şi 100 de ani de la moartea celui mai mare dramaturg român. Ediţiile precedente i-au avut ca invitaţi pe criticul literar Ion Bogdan Lefter, actorul Ion Caramitru (directorul Teatrului I.L. Caragiale din Bucureşti), prof. univ. dr. Ştefan Cazimir, prof. univ. dr. Ion Vartic, criticul şi istoricul literar Dan C. Mihăilescu şi regizorul de teatru Ada Lupu.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente