Connect with us

AUDIENȚE TV

Peste 1.1 milioane de români au urmărit duminică ancheta Ucraina, te iubesc!, semnată de Rareș Năstase

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Rareș Năstate a prezentat duminică, la România, te iubesc!, o anchetă cutremurătoare despre situația actuală din Ucraina și impactul pe care îl are și asupra țării noastre.

Europa se confruntă cu cea mai mare criză umanitară a timpurilor moderne și e nevoie de multă solidaritate, în aceste vremuri. Iar românii au demonstrat că sunt buni și săritori. Umanitatea nu are granițe și mii de voluntari s-au mobilizat și ajută. E o carte de vizită importantă și întreg mapamondul vede această mână de ajutor.

Reportajul Ucraina, te iubesc! a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 7.3 puncte de rating și 21.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 2.8 puncte de rating și 8.5% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români au urmărit România, te iubesc!, iar în minutul de maximă audiență, peste 1.9 milioane de români au urmărit ancheta semnată de Rareș Năstase.

E o situație care creează panică și incertitudine și la noi. Autoritățile discută despre modificarea legislației, prin care să cheme la încorporare bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, dar au început să numere și să inventarieze buncărele din localitățile din toată țara. Mai nou, se vorbește de apelarea la stocurile de cereale, din rezervele României, dacă va fi nevoie. Iar românii au dat năvală la birourile unde se fac pașapoarte.

Duminică, de la ora 18:00, România, te iubesc! continuă cu un nou reportaj.

Noul sezon România, te iubesc! este disponibil și online, pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending