Connect with us

Emisiuni

Peste 1.6 milioane de oameni au urmarit povestea de viata a lui Raul, un copil greu incercat de viata care a avut parte de Visuri la cheie

Published

on

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au ajuns în casa familiei Furdui și au făcut cunoștință cu Raul, băiatul pentru care fiecare zi este o nouă luptă pentru supraviețuire.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.9 puncte de rating și 26.7% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.2 puncte de rating și 16.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:17, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 1.9 milioane de români.

Arhitecții au avut mult de lucru în casa familiei Furdui. Pe lângă neregulile și uzura apartamentului vechi, Cristina, Laura și Omid au fost nevoiți să regândească tot spațiul astfel încât să fie util pentru cele trei generații: Raul, părinții și bunica.

Laura a creat din dormitorul băiatului un adevărat univers cu elementele gândite special să-i inspire frumusețe, bucurie, speranță și mult confort. Pentru prima data, părinții lui Raul au un dormitor matrimonial și tata nu mai este nevoit să doarmă înghesuit pe o canapea uzată din living.

Cristina s-a gândit să-i creeze și bunicii un spațiu în care să se regăsească și a ținut nepărat să-i lase în cameră o particică din sufletul ei, prin icoana pictată chiar de ea.

Când trecem pragul în sufragerie este de parcă am intra direct în natură. Omid a creat un spațiu cald, cu un tapet tropical și culori care reprezință viața, iar bucătăria are acum ferestre mari și luminoase.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în casa familiei Baicu, din București și-l va cunoaște pe Alexandru, un băiețel care suferă de ADHD.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending