Connect with us

Televiziune

Peste 18.000 de voturi au fost exprimate în campania „Destinația anului”

Published

on

Foto Credit: Prima TV

            Peste 18 mii de voturi au fost deja înregistrate pe platforma www.destinatiaanului.ro, la o săptămână de la începerea campaniei. În fiecare sâmbătă, telespectatorii pot vedea la Prima TV, de la 17.30, emisiunea Destinația anului și pot vota cele şase destinații finaliste. Cele peste 18.000 de voturi adunate în dreptul acestora în mai puțin de o săptămână de la demararea competiției, au depășit numărul total de voturi din etapa nominalizărilor. 

 

 

Prima TV prezintă, în fiecare sâmbătă de la 17.30, în emisiunea Destinația anului, regiunile finaliste: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Oradea și Țara Maramureșului. În episoade dedicate, telespectatorii pot vedea frumusețea locurilor, a oamenilor și își pot vota preferații până pe 29 August. Votul publicului contează pentru 50% din punctajul final, restul de 50% va fi stabilit de un juriu format din două echipe de exploratori (Valize Vesele și Romanian Thrills) și trei experți în turism și branding de destinație (Raluca Jianu – www.epicvisits.com, Felix Tătaru și Cezar Dumitru – www.imperatortravel.ro)

 

Acolo unde sunt pasiuni mari, apar și surprize. Mobilizarea pasionaților de călătorii, cât și a celor care se mândresc cu orașul sau regiunea lor este de lăudat, iar votul este abia la început. Rezultatele sunt strânse, suspansul se va menține până în ziua finală a votului. Platforma www.destinatiaanului.ro a atras mai multe zeci de mii de vizitatori, pentru a se informa despre destinațiile României și pentru a-şi vota preferata. Peste 20% din vizite provin din afara României: Marea Britanie, Italia, Germania sau America.

 

Primele două ediții ale emisiunii Destinația anului pot fi revăzute pe www.primaplay.ro. Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe www.destinatiaanului.ro.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending