Connect with us

AUDIENȚE TV

Peste 2 milioane de telespectatori au stat cu ochii pe Pro Tv la ziua lui Maruta! (vezi cifre)

Published

on

 

Pe 27 ianuarie, de ziua sa de nastere, Catalin Maruta a avut parte de o surpriza la care nu s-ar fi gandit niciodata: o editie speciala “Happy Hour”, al carei desfasurator l-a aflat chiar in direct, pe masura ce invitatii isi faceau aparitia in platou.

Sotia sa Andra a fost prima care a spart gheata si l-a luat prin surprindere intrand in platou si cantandu-i “La multi ani!”, dupa care aproape toate vedetele carora Maruta le-a facut farse de ziua lor si-au facut intrarea. Cei mai multi telespectatori i-au fost si ei alaturi lui Catalin Maruta de ziua sa de nastere, astfel ca peste doua milioane de romani la nivelul intregii tari au urmarit “Happy Hour” in minutul 18.44, atunci cand Pro Tv inregistra pe publicul din mediul urban un varf de audienta de 9,9 puncte de rating si 24,5 % cota de piata.

“Intreaga editie a fost o mare necunoscuta pentru mine”, marturiseste Catalin Maruta. “Nu am stiut absolut nimic din desfasuratorul emisiunii, insa au fost surprize foarte placute. Stiam eu ca am super colegi, pe care ma pot baza oricand!”, a mai spus el. Editia speciala ”Happy Hour” dedicata zilei de nastere a prezentatorului a fost lider incontestabil de audienta in intreg intervalul orar 17.45-18.59.

Astfel, pe publicul din mediul urban Pro Tv s-a clasat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 7,9 puncte de rating si 21,1 % cota de piata, in timp ce Antena 1 a adunat 6,2 puncte de rating si 16,5 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv a fost lider absolut cu o medie de 6,4 puncte de rating si 23,9 % cota de piata, aproape dublu fata de Antena 1 cu 3,8 puncte de rating si 14,1 % cota de piata.


Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Record de audienţã în semifinala „Chefi la cuțite”: 5 bucătari au rămas în cursa către finală

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Primele două probe din semifinala sezonului 6 ”Chefi la cuțite” au restrâns rândurile la bancul de lucru, după o seară plină de emoție și tensiune. În urma testelor de luni, cinci concurenți au ieșit din competiție, iar pentru prima dată în șase sezoane, chef Florin Dumitrescu a rămas fără nicio șansă la titlu, căci bucătarii săi nu s-au calificat în cea de-a treia probă.

Silviu Nedelea și Munti, din echipa albastră a lui chef Sorin Bontea, alături de Maria Burlacu, Cătălin Bădici și Andrei Balasz, din trupa de bucătari cu tunici galbene, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, sunt cei cinci candidați care au intrat cu multe speranțe în cea de-a treia probă a semifinalei, al cărei verdict telespectatorii îl vor afla diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Ediția semifinalei „Chefi la cuțite”,difuzată luni seară, s-a clasat ca lider de piață pe toate categoriile de public și a înregistrat cifre record. Cel mai iubit show culinar a înregistrat un record de audientă la nivelul cotei de piață pe toate target-urile, iar la nivelul întregii populații a țării, dar și la orașe, un record de audiență și la nivelul rating-ului.

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 19.59-23.12, show-ul a condus detașat topul audiențelor. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 11,9 puncte de rating și 30,5 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 8.1 puncte de rating și 20,6 % cota de piață. La orașe, emisiunea a fost lider detașat cu o medie de 11,3 puncte de rating și 23,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7,5 puncte de rating și 15,6 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 11,3 puncte de rating și 23,1 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 8,3 puncte de rating și 17 % cota de piață. Peste 2.510.000 de telespectatori la nivel național urmăreau aseară lupta culinară pentru calificarea în etapa finală, în minutul de maximă audiență de la 21:10.

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time, pe toate categoriile de public. Astfel, în intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 10.8 puncte de rating și 27,9% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 9 puncte de rating și 23,3% cotă de piață. La orașe, postul de televiziune a fost lider cu o medie de 10.5 puncte de rating și 21,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 8,7 puncte de rating și 18,2 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 11 puncte de rating și 22 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 9,6 puncte de rating și 19,1% cota de piață.

Prima probă a semifinalei, difuzată aseară de Antena 1, a fost una a tehnicii, iar bucătarii au avut de pregătit spume, ce au completat perfect dish-ul fiecăruia. Fie că ales piureuri, pentru main-course, sau mousse-uri și rețete dulci, cei zece concurenți care au ajuns până în penultima ediție a show-ului s-au întrecut pe sine la bancul de lucru. Farfuriile au fost jurizate de cei mai temuți invitați, foști concurenți ai show-ului, iar câștigătorul Bogdan Vandici, alături de colegii săi, au dat verdictul în ceea ce privește prima provocare a semifinalei: ”Sunt puțin nostalgic, dar totodată încerc să îmi stăpânesc emoțiile și să fiu obiectiv.”, a declarat câștigătorul din sezonul cinci. Pentru prima dată în acest concurs, Maria Burlacu, din echipa galbenă, a reușit să obțină punctajul maxim cu preparatul său, un desert votat cu 5 puncte de fiecare jurat, și a marcat astfel o premieră în semifinala sezonului șase. La polul opus, cele mai mici punctaje au fost obținute de Ana Maria Crudu, din echipa lui chef Scărlătescu, alături de Sorin Stan și Valentin Dumitrescu, din echipa condusă de chef Bontea. Cei trei au părăsit competiția cu doar două probe înainte de marea finală: ”Nu am înțeles de ce. Ei au făcut farfurii bune până acum. Am rămas blocat.”, a mărturisit mentorul echipei albastre.

Așadar, cea de-a doua provocare a semifinalei, difuzată aseară de Antena 1, a readus în bucătăria ”Chefi la cuțite” doar șapte bucătari. Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au bazat pe talentul concurenților rămași în competiție, Munti și Silviu, respectiv Nela și Smiley, în vreme ce chef Cătălin Scărlătescu s-a bucurat de avantajul numeric, avându-i alături pe Andrei Balasz, Cătălin Bădici și Maria Burlacu. Chiar înainte ca Gina să dea startul celui de-al doilea test al semifinalei, bucătarii au primit mesaje de încurajare de la familii, imbolduri de luptă ce i-au încărcat cu energie, fără să știe că cei dragi aveau să le jurizeze farfuriile. Tema brunch-ului a ridicat multe semne de întrebare la bancul de lucru, însă bucătarii nu s-au lăsat copleșiți de emoții, motiv pentru care preparatele au demonstrat că nivelul competiției este unul foarte ridicat.

Ultimul verdict al serii a adus în platou lacrimi de bucurie, dar și dezamăgire în tabăra echipei roșii, căci cei doi concurenți din echipa lui chef Dumitrescu au fost eliminați. Așadar, pentru prima dată în acest concurs, chef Florin rămâne fără șanse la titlu.: ”Mă simt foarte ciudat. Trec printr-o stare prin care nu am trecut niciodată. Din momentul asta, pentru mine. sezonul șase s-a încheiat. Îmi pot asuma doar un rol de arbitru de acum.”, a mărturisit acesta.

Munti și Silviu Nedelea, din echipa albastră a lui chef Bontea, alături de Maria Burlacu, Cătălin Bădici și Andrei Balasz, din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu, sunt cei cinci bucătari care au intrat aseară în ultimul test al semifinalei. Cei cinci bucătari sunt doar la un pas de marea finală, tocmai de aceea sunt gata să demonstreze că au sarea și piperul necesare pentru a face spectacol în farfurie cu un ”signature dish”, un preparat ce îi reprezintă.

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, a ajuns la actul final, iar marți, 22 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor afla care sunt cei trei bucătari care care se califică în cursa către premiul de 30.000 de euro, cât și numele marelui câștigător al sezonului șase.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 21 ianuarie 2019

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: “Chefi la cuțite”, lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Ultima probă pe echipe înainte de semifinală, din cadrul show-ului culinar “Chefi la cuțite”, a fost marți seară lider incontestabil de audiență, pe toate segmente de public, emisiunea înregistrând un record de audiență la nivelul publicului comercial. Show-ul prezentat de Gina Pistol a adunat în fața micilor ecrane 2.491.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21.40.

Așadar, marți seară, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, și a obținut un record de audiență pe acest segment de public, pe perioada difuzării emisiunii, între orele 20:00 și 22:59, cu o audiență medie de  12,1 puncte de rating și 29,8% cota de piață, urmată de Pro Tv, cu 9,4 puncte de rating și 23,2% cota de piață și Kanal D, cu 3,5 puncte de rating și 8,5% cota de piață.

Antena 1, cu “Chefi la cuțite”, rămâne cel mai urmărit post de televiziune și la nivelul publicului de la orașe, cu o audiență medie de 10,3 puncte de rating și o cotă de piață de 22%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv , înregistra 8,1 puncte de rating și o cotă de piață de 17,2%. Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului din toată țara, unde Antena 1 înregistrează 10,1 puncte de rating și 20,4% cota de piață, urmată fiind de Pro Tv, cu 8,9 puncte de rating și 18% cota de piață.

De asemenea, Antena 1 a fost lider de audiență în intervalul cel mai vizionat al zilei, prime-time, situat între 19.00-23.00, atât la orașe, cât și la nivelul publicului commercial.

În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o medie de 10,6 puncte de rating și 27,8% cota de piață, urmată de Pro Tv, cu 9,4 puncte de rating și 24,6% cota de piață. La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 se menține pe primul loc, cu o audiență medie de 9,5 puncte de rating și 20,7% cota de piață, urmată de Pro Tv, cu 8,7 puncte de rating și 18,9% cota de piață.

Emoțiile și presiunea au atins cote maxime în ultima probă pe echipe din sezonul șase ”Chefi la cuțite”, atât pentru concurenții rămași în competiție, cât și pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ediția de marți seară a început cu o probă în care cele trei echipe au gătit fără o temă impusă, a continuat cu o jurizare în care nicio trupă de bucătari nu a obținut un vot majoritar și s-a încheiat cu o probă individuală în ”trei culori” și un verdict ce a oprit aventura culinară a unui bucătar. Pentru prima dată în acest sezon, reprezentați din fiecare echipă au ajuns la duel, iar momentul crucial de la finalul serii a fost unul încărcat de tensiune. La doar un pas de semifinală, Creața a fost eliminată, iar competiția și-a ales aseară semifinaliștii.

Așa se face că marți seară, pe ultima sută de metri, cele trei echipe au avut de pregătit un preparat în funcție de viziunea lor gastronomică, ținând cont de gusturile cu pretenții ale unor sportivi profesioniști: o echipă întreagă de rugby. Proba, fără o temă impusă, a fost un test al creativității, iar fiecare trupă de bucătari s-a întrecut în a pune sub cloșuri un preparat care să cucerească definitiv papilele gustative ale juraților. Tot aseară, chefii și-au folosit și ultimele amulete, iar chef Dumitrescu a avut ocazia să deguste preparatele ucenicilor săi, în vreme ce chef Scărlătescu a gătit alături de ei pentru trei minute. Nervi întinși la maximum, orgolii inflamate și multe speranțe pentru un verdict favorabil. Deși toți și-au dorit să impresioneze, nicio echipă nu a obținut punctajul maxim, iar un singur vot a dat peste cap tot clasamentul. Deși aflate la egalitate de voturi, echipa roșie și cea albastră nu au scăpat de emoțiile probei individuale din cauza unei ultime farfurii intrate pe bandă, ce avea culoarea galbenă. Nicio echipă nu a reușit să obțină majoritatea voturilor, motiv pentru care reprezentanți din fiecare trupă de bucătari au participat în proba individuală.

Din acest motiv, fiecare chef și-a ales oamenii pe care îi va trimite la duel, în funcție de strategii. Chef Dumitrescu a ales să-i mai treacă printr-un test de foc pe Smiley și pe Creața, alegând să își pună toată încrederea în Nela pentru etapa următoare: ”Ea a demonstrat că își merită locul în semifinală!, a afirmat acesta. Chef Bontea le-a acordat încredere bucătarilor de bază din echipa sa, Silviu Nedelea și Munti, în vreme ce Sorin Stan și Valentin Dumitrescu au mai avut de demonstrat încă o dată de ce merită să rămână în competiție. Deși echipa galbenă ar fi trebuit să intre integral în proba individuală, chef Scărlătescu a pus la bătaie o nouă amuletă ce oferea imunitate unui bucătar în duel și a trimis-o pe Ana Crudu direct în semifinală: ”Chef Scărlătescu a avut o strategie incredibil de bună. Și-a trimis bucătarii de elită la duel!”, afirmau concurenții rivali.

Creativitatea, tehnica, finețea și rapiditatea, acestea au fost coordonatele ce i-au ghidat pe chefi în alegerea semifinaliștilor, iar preparatele dueliștilor au fost analizate cu mult tact: ”Farfuriile cu adevărat bune se văd!”, a fost de părere Sorin Bontea. Din cauza unei greșeli de ultim moment, rețeta de pipote a Cristinei, Like Creața, nu s-a ridicat la nivelul celorlalte, motiv pentru care a obținut cel mai mic punctaj. După o eliminare din echipa roșie ce a fost completată de mari emoții, dar și de regrete, în fața chefilor au rămas doar semifinaliștii competiției din cel de-al șaselea sezon: Maria Burlacu, Andrei Balasz, Cătălin Badici și Ana Crudu din echipa lui chef Scărlătescu, Silviu Nedelea, Munti, Valentin Dumitrescu și Sorin Stan din echipa lui chef Bontea și Nela, alături de Smiley, din trupa de bucătari condusă de chef Dumitrescu.

Așa se face că săptămâna viitoare, în ediția de luni, echipa roșie va avea doar doi concurenți în semifinală, în vreme ce echipa galbenă și cea albastră se vor prezenta cu câte patru oameni. Luni, 22 ianuarie,  Antena 1 va difuza de la 20.00 semifinala sezonului șase ”Chefi la cuțite”, urmând ca marți, 23 ianuarie, marea finală a show-ului să culmineze cu verdictul mult așteptat de cei din fața micilor ecrane.

 

Sursa: Kantar Media       

Copyright: ARMADATA S.R.L.        

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group 

Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național             

Perioada 15 ianuarie 2019            

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: ”Chefi la cuțite”, lider detașat de piață pe toate categoriile de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Penultima confruntare pe echipe din sezonul șase, difuzată luni seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 19.58-23.05 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit să vadă ce bucătari talentați se apropie cu pași repezi de semifinală, iar minutul de maximă audiență de la 21.42 a strâns, la nivel național, 2.352.000 de telespectatori.

 

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 10.1 puncte de rating și 28,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7,6 puncte de rating și 21,5 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 10 puncte de rating și 22,1 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 6,7 puncte de rating și 14,9 % cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 10 puncte de rating și 21% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 8,3 puncte de rating și 17,5 % cota de piață.

 

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, pe toate categoriile de public. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat pe publicul comercial o medie de 9.4 puncte de rating și 27,4% cota de piață, în vreme ce Pro Tv, clasat pe locul al doilea, a obținut o medie de 8,1 puncte de rating si 23,5 % cotă de piață. La orașe, postul s-a menținut pe primul loc cu o audiență medie de 9.5 puncte de rating și 21,1% cotă de piață, față de Pro Tv, ce se situa pe poziția secundă cu 7.7 puncte de rating și 17% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 9,9 puncte de rating și 20,5 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 9,3 puncte de rating și 19,4% cota de piață.

 

Cea de-a șaptea confruntare dintre echipe, și penultima înainte de semifinală, a fost câștigată aseară, la „Chefi la cuțite”, de echipa condusă de Chef Florin Dumitrescu. Deși în inferioritate numerică față de celelalte două echipe, conduse de chef Sorin Bontea, respectiv chef Cătălin Scărlătescu, echipa roșie s-a mobilizat exemplar și a reușit să câștige această probă cu preparatul lor, tocăniță de vită. La finalul serii, chef Cătălin Scărlătescu a trebuit să-și ia rămas bun de la unul dintre concurenții săi. Chiar dacă Ana-Maria Crudu a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală, chef Scărlătescu a decis să o salveze, folosindu-și una dintre amulete. În locul Anei, a plecat colega ei de echipă, Edna Bahu.

Luni seara, la “Chefi la cuțite”, cele trei echipe, în frunte cu chefii lor, s-au “bătut” în tocănițe. Echipa galbenă a lui chef Cătălin Scărlătescu a avut de gătit o tocăniță de porc, cea albastră a lui chef Sorin Bontea, o tocăniță de pui, pe când cea roșie a lui chef Florin Dumitrescu, a realizat același preparat, dar pe bază de carne de vită.

Jur, e prima probă pe care sunt foarte sigur că o s-o câștigăm!”, spunea chef Dumitrescu la începutul serii, și a avut dreptate căci tocănița de vită pe care a pregătit-o echipa sa a fost cea mai gustoasă, din punctul de vedere al invitaților speciali ai ediției, membri ai comunității rrome.  Ca să-i dea preparatului său un iz de fum, asemănător cu cel pe care îl capătă mâncarea rromilor, atunci când este gătită la ceaun, deasupra unui foc cu lemne, chef Dumitrescu a făcut focul, chiar în bucătăria “Chefi la cuțite”. De asemenea, în cadrul probei, acesta și-a folosit una dintre amulete, aceea care îi permite să-și folosească mâinile pentru cinci minute. „Este prima oară când fac asta și mi se pare senzațional”, spunea Dumitrescu, în timp ce trebăluia la bancul de lucru al echipei sale.

Tensiunile între chefi s-au manifestat după anunțarea votului invitaților, care au ales drept cel mai gustos preparat tocănița de vită realizată de echipa roșie, acesta fiind cel de-al patrulea battle câștigat de echipa lui Dumitrescu în acest sezon. Această decizie l-a înfuriat pe chef Bontea, care a susținut că el este singurul care a respectat tema dată.

M-am enervat, pentru că nu se țin de probă. Ai tocană, fă tocană! Nici una dintre ele nu a fost tocană. Florin a făcut carne la ceaun, iar Cătălin chiftele cu sos. Aveți cuvântul meu de onoare, data viitoare, indiferent ce probă vine,  o să gătesc altceva și o să spun că eu așa știu”, a spus chef Bontea, coordonatorul echipei albastre. “Tocana de perișor pe care am făcut-o este o reteță de tocană țigănească. El poate să spună ce vrea.”, s-a apărat Scărlătescu.

Pe parcursul acestei probe, la bancul de lucru al echipei albastre tensiunea între cei  patru concurenți a fost la parametri înalți, căci Mihai Munteanu, Valentin Dumitrescu și Sorin Stan și-au manifestat nemulțumirea în repetate rânduri față de colegul lor, Silviu Nedelea, care „și-a însușit cele mai multe activități la bancul de lucru și se comportă cu noi ca și cum i-am fi subordonați”.

Cea de-a doua probă a ediției, cea a duelului individual, i-a readus la bancul de lucru pe concurenții echipelor galbenă și albastră. Ei au trebuit să gătească ce preparat vor ei, care să se potrivească cu tema probei: Sosuri.

Ăsta cu sosuri mi se pare cel mai complicat duel din toate sezoanele. Cu mâna pe inimă spun că mă bucur că nu sunt la acest duel!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Cei zece concurenți au avut de pregătit câte un preparat alături de care să aibă pe farfurie, prin tragere la sorți, sos de usturoi cu smântână, tartar, sos olandez, sos maître d’hôtel, sos de iaurt, miere și mentă, sos meuniere, sos bearnez, tzatziki sau bechamel. Proba i-a pus în dificultate pe concurenți, căci unii dintre ei nici nu auziseră de unele dintre aceste sosuri. De asemenea, concurenții nu au avut voie să vorbească între ei, fiecare trebuind să gătească pe cont propriu.

La finalul probei, punctajul maxim a fost obținut de Andrei Balasz, din echipa galbenă, cu preparatul său, muschiuleț de vită cu legume și piure de țelină și sos maître d’hôtel. Iar cele mai puține puncte i-au revenit Anei-Maria Crudu, din aceeași echipă, care ar fi trebuit să plece acasă. Chef Scărlătescu însă a salvat-o, folosindu-și amuleta care i-a permis să salveze concurentul eliminat și să aleagă un altul, tot din echipa sa, care să plece acasă.

Am avut un moment de black-out, dar mi-a venit o idee. De obicei, în concursul nostru, vine o probă cu mâncare românească. Și m-am gândit că, într-o asemenea situație, Ana înțelege mai repede decât Edna mâncarea românească, ea prinde mai repede și execută mai repede. De aceea am hotărât să-mi folosesc amuleta”, a explicat chef Scărlătescu motivul pentru care a decis să o păstreze în echipă pe Ana Maria Crudu și să se despartă de Edna Bahu.

„Dacă asta ajută echipa, eu mă sacrific. Îmi doresc foarte mult ca ei să ajungă la finalul concursului, pentru că sunt foarte buni. Pentru mine a fost o experiență foarte frumoasă  și mă bucur foarte mult că am ajuns până aici. Am cunoscut oameni minunați și am învățat foarte multe de la ei”, a spus Edna Bahu înainte să părăsească platoul “Chefi la cuțite”.

Sunt foarte fericită că am rămas în joc și îmi pare foarte rău că a plecat Edna. Edna este foarte veselă. Ne-a adus soarele în echipă”, spune Ana Maria Crudu, concurenta salvată.

În această seară, de la ora 20.00,  “lupta” în bucătărie continuă la “Chefi la cuțite”, cu ultima confruntare pe echipe. Este pentru ultima dată când concurenții vor găti alături de chefi, urmând ca săptămâna viitoare, în semifinală, să o facă pe cont propriu. Cine sunt norocoșii care vor ajunge în semifinala “Chefi de cuțite”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar, prezentată de Gina Pistol.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 14 ianuarie 2019

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending