Connect with us

Campanie TV

Peste 20.000 de români au nominalizat destinația anului by Prima TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

A doua ediție a competiției Destinația Anului, prezentată de Prima TV și susținută de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și de Alianța Pentru Turism, își alege destinațiile finaliste iar numărul nominalizărilor publicului este cel mai important factor.

În timp ce românii dau examenul omeniei și ospitalității, realitatea dură de lângă noi ne face sa apreciem mai mult ceea ce avem frumos chiar aici, în România. O spun atât cifrele de audiență online cat și numărul de nominalizări in sine, semnificativ mai mare decât cel din 2021. Mesajul de optimism și frumos a ajuns  la peste 400 de mii de utilizatori, pe paginile de social media destinația Anului, mai mult decât dublu fata de rezultatele etapei nominalizărilor de anul trecut. La acestea se adaugă milioanele de oameni la care mesajul a ajuns cu ajutorul partenerilor media, dar și prin efortul comunităților care s-au mobilizat să adune cât mai multe voturi.

Destinațiile din regiunea Transilvaniei (incluzând Banatul, Crișana și Maramureșul) au atras nu mai puțin de 54% din totalul de nominalizări, ceea ce confirmă încă odată puterea acestui brand. Destinațiile din sudul țării (Muntenia, Oltenia și Dobrogea) au primit 27% din total, iar cele din Moldova și Bucovina 18%.

Cei peste 21 de mii de români care au nominalizat destinația lor preferată pe www.destinatiaanului.ro au adus in atenția publicului peste 150 de locuri minunate. Dintre acestea, 22 au întrunit fiecare peste 100 de nominalizări. În ordine alfabetică:

 1. Alba Iulia
 2. Brașov
 3. Brezoi
 4. București
 5. Buziaș
 6. Cluj-Napoca
 7. Cund
 8. Dărmănești
 9. Galați
 10. Hunedoara
 11. Iași
 12. Oradea
 13. Săvârșin
 14. Sfântu Gheorghe – Delta Dunării
 15. Sibiu
 16. Sovata
 17. Suceava
 18. Târgoviște
 19. Timișoara
 20. Toplița
 21. Valea Doftanei
 22. Vama Buzăului

Intrăm în etapa a doua a proiectului, cea de verificare a eligibilității, în paralel cu deliberările juriului pe baza aplicațiilor înscrise de destinațiile care au adunat peste 100 de nominalizări.  Numărul nominalizărilor va conta pentru 2/3 din scor, iar opinia juriului va conta pentru  1/3 din scor.  Câștigătoarele fiecărei regiuni vor fi anunțate pe 27 Aprilie.

Într-o serie de emisiuni dedicate proiectului si prezentate de Gianina Corondan, Prima TV va participa activ în proiectul Destinația Anului 2022 in Romania. În final, câștigător va fi turismul romanesc!

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending