Connect with us

Casting

Peste 200 de candidaţi au venit la preselecţiile game show-ului “Câştigă România!”, prezentat de Virgil Ianţu la TVR 2

Avatar

Published

on

Cluj, Timişoara, Reghin, Târgu Jiu, Constanţa, Craiova, Roşiorii de Vede, Piteşti  – sunt numai câteva dintre localităţile din ţară  – din care au venit cei care au dorit să participe la preselecţia pentru concursul de cultură generală „Câştigă România” .

 

Organizată vineri, 21 aprilie, la sediul TVR, aceasta a fost prima selecţie desfăşurată după începerea difuzării concursului, astfel încât candidaţii au participat în cunoştinţă de cauză, ştiind exact cum se desfăşoară acesta şi fiind atraşi de ineditul noului format tv. Ei s-au deplasat la Bucureşti în ciuda condiţiilor meteo  neprielnice care le-au dat adevărate bătăi de cap celor care s-au deplasat cu maşina pe drumuri blocate de zăpadă (un candidat din Reghin a pierdut 3 ore în zona Predeal din cauza zăpezii, dar tot a ajuns la TVR în timp util!).

 

Şi varietatea profesiilor celor care s-au prezentat la preselecţia de vineri a fost mult mai mare: ofiţer în cadrul Poliţiei de Frontieră, jurnalist tv (la un post local), ofiţer MAI, arheolog, student la cibernetică, editor de reviste de integrame, absolvent de teatru şi filozofie, inginer de aeronave, cercetător, pictor, medic, profesor de limba engleză, biolog, manageri, agenţi de vânzări…

 

Mai mult, preselecţia de vineri a demonstrat că programul prezentat de Virgil Ianţu la TVR 2 a suscitat competiţia în rândul membrilor familiilor de români. Acest lucru a fost demonstrat de faptul că, de această dată, la TVR s-au prezentat multe cupluri de candidaţi: fraţi, soţ-soţie, tată-fiu, iubit-iubită – fiecare dorind să demonstreze celuilalt că poate face faţă acestui concurs.

 

Cei aproape 200 de candidaţi au avut de trecut aceleaşi probe ca şi participanţii la preselecţiile anterioare: un test scris şi un scurt interviu în faţa camerei de filmat. Majoritatea s-au prezentat foarte bine, aşa că mulţi dintre ei au şansa reală de a ajunge în studioul de înregistrare, alături de Virgil Ianţu.

 

Concursul “Câştigă România!” continuă la TVR 2 în fiecare săptămână la TVR 2 unde Virgil Ianţu vă aşteaptă zilnic, de luni până joi, de la ora 20.00, cu cel mai incitant program despre istoria şi frumuseţile acestei ţări.

 

Foto Credit: TVR 2

Luni, la Antena 1: Chef Florin Dumitrescu își dă afară din bucătărie doi concurenți, în timpul probei

Comentarii

Casting

Au început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la cheie, la PRO TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fii și tu parte din echipa Visuri la Cheie! Dacă știi o familie care are nevoie de ajutor și de o casă complet renovată și utilată, spune povestea ei și ajută-ne să-i îndeplinim visurile. Intră pe visurilacheie.protv.ro și adu fericire unor oameni greu încercați de viață.

De-a lungul timpului, emisiunea Visuri la cheie a transformat lacrimi în zâmbete și a ajutat oamenii să privească cu speranță spre viitor.

Dragoș Bucur: „Începe încă un sezon din Visuri la cheie, unde voi fi alături de Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor și care cred că pot deveni modele pentru societatea românească a anului 2020 să se înscrie în preselecția pentru Visuri la cheie, pentru că noi abia așteptăm să îi cunoaștem.”

In primele 6 sezoane, echipa Visuri la cheie a renovat 64 de locuințe și a adus bucurie în sufletele familiilor lipsite de speranță. Totul a fost posibil cu ajutorul vostru, al celor care ați făcut cunoscute poveștile lor și le-ați oferit șansa ca echipa Visuri la cheie să le treacă pragul și să le schimbe viețile.

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să pornească într-o nouă cursă a renovărilor. Fii alături de ei și ajută-i să ajungă la oamenii care au nevoie de o reală schimbare.

 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Comentarii

Continue Reading

Casting

Emisiunea „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru sezonul 8

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel mai iubit show culinar de la Antena 1 va începe curând turneul prin țară, în căutarea celor mai buni bucătari, ce au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite.

”Pe lângă 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invitãm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăm împreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spune chef Dumitrescu. 

Așa se face că pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce îi ține pe români în fața televizoarelor în fiecare luni și marți au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon. Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în sezonul cu numărul 8. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Iași (pe 9 februarie, la Hotel Unirea), Timișoara (pe 14 februarie, la Hotel Timișoara), Cluj (pe 16 februarie, la Hotel Belvedere) și București (pe 22 și 23 februarie, la Universitatea Româno-Americană).

Comentarii

Continue Reading

Casting

O veste minunata de la PRO TV: S-a deschis castingul pentru oricine!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dacă te-ai visat vreodată jucând într-un serial de succes, dacă dintotdeauna ai știut că locul tău e pe ecrane, acum e momentul tău. Intră pe concursvlad.protv.ro și acceptă provocarea pe care Jesus del Cerro, regizorul serialului, a lansat-o tuturor celor care-și doresc să trăiască răzbunarea în noul sezon VLAD. Oamenii puternici joacă discret. Dar dacă știi să joci, lumea e a ta.

 

În perioada 1 – 21 iulie, intră pe concursvlad.protv.ro și alege una dintre cele cinci provocări ale regizorului Jesus del Cerro: fii dur, fii îndrăgostit, fii misterios, fii plin de regrete sau fii deasupra tuturor. Încarcă în formularul de pe site un videoclip de cel puțin 20 de secunde în care joci emoția pe care ai ales-o (poți înscrie oricât de multe clipuri dorești), iar dacă ești unul dintre cei doi autori ai celor mai votate clipuri, poți câștiga un rol în noul sezon VLAD, anunta site-ul retetedesanatate.ro

 

Toate detaliile concursului și regulamentul sunt disponibile pe concursvlad.protv.ro.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0