Connect with us

Emisiuni

Peste 3 milioane de telespectatori au urmarit sambata seara Vocea Romaniei! Vezi ce audiente s-au inregistrat pe locul 2!

Published

on

Reclame

“Vocea Romaniei”, emisiunea care a luat pentru a treia oara consecutiv crema audientelora inregistrat din nou audiente record. In intervalul orar 22:29  – 22:37 in care a fost difuzata cea de-a treia editie a  show-ului, Pro Tv a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

 

14,6 puncte de rating si 32,1% cota de piata a inregistrat Pro Tv seara trecuta pe segmentul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 – 49 de ani din mediul urban, de aproape trei ori mai mult decat urmatoarea clasata, Antena 1, cu 5,4 puncte de rating si 11,8% cota de piata. In ceea ce priveste publicul din mediu urban, Pro Tv si-a adjudecat primul loc in clasamentul audientelor  cu un rating de 12,0 puncte si 23,4% cota de piata, pe cand Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc, a inregistrat 6,9 puncte de rating si 13,5% share.

 

La nivelul intregii tari, magia “Vocii Romaniei” i-a cuprins pe cei mai multi romani din fata micilor ecrane sambata seara. Aproape trei milioane de telespectatori au urmarit cea mai tare competite a vocilor din tara in minutul de aur 21:50, iar pe toata durata show-ului, Pro Tv a obtinut o medie  de 11,8 puncte de rating si 22,3 % share, aproape dublu fata de Antena 1, urmatoarea in top, cu 6,1 puncte de  rating si o cota de piata de 11,5%.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending