Connect with us

Campanie TV

Peste 300 de mii de voturi în „Destinația Anului 2023”, cea mai amplă acțiune de promovare a turismului din România

Rezultatele vor fi anunțate la Palatul Culturii din Iași pe 27 Aprilie în cadrul Galei Destinația Anului

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Votul publicului pentru competiția „Destinația Anului 2023 în România” s-a încheiat cu peste 300 de mii de voturi exprimate în favoarea uneia din destinațiile înscrise în concurs.

Destinația Anului este cea mai importantă competiție de promovare a turismului din România.

În urma nominalizărilor primite din partea publicului, peste 100 de destinații turistice din România s-au înscris formal în Clubul Destinația Anului. Cele 60 de finaliste, selectate dintre acestea, se luptă în nouă categorii:

  • Atracții Cultural-Educative, categorie prezentată de BCR.
  • Orașe care inspiră
  • Comori naturale”, prezentată de Asociația de Ecoturism din România.  
  • Tărâmuri cu istorie și tradiție
  • Stațiuni turistice
  • Parcuri de distracție și aventură
  • Resort-uri
  • Boutique, prezentată de EpicVisits.com
  • Experiențe Gastronomice, prezentată de Asociația Gastro Local

Destinația Anului setează standarde extrem de ridicate în scorarea destinațiilor participante. Votul publicului este balansat cu cel al juriului condus de Felix Tătaru, președintele Institutului Orașelor Vizionare și format din peste 100 de experți în turism, edili, lideri de opinie, influenceri, jurnaliști și membri ai asociațiilor cele mai relevante din turism. În plus la nota finală vor contribui semnificativ rezultatele Cercetării Destinații Vizionare, cel mai important studiu de percepții și atitudini pentru turismul intern, cu un eșantion statistic reprezentativ de 3000 de respondenți.

Felix Tataru, președintele Juriului, a declarat: „Într-o lume gri, pe pilot automat, cu provocări de tot felul, nevoia de frumos și autentic este acută. Avem în viața noastră, la o aruncătură de băț atâta frumusețe și autenticitate încât doar trebuie să spunem DA. Destinația Anului este despre tot ce are mai frumos țara noastră prin natură, localități, ținuturi și experiențe diverse precum gastronomia, aventura, sportul, tradițiile, cultura, spiritualitatea. Să fii unul dintre cei 100 membri ai juriului sau unul cei care au votat o destinație preferată este un privilegiu de a promova bucuria de a trăi frumos.”

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a adăugat: „Sunt mândru să găzduiesc Gala Destinația Anului și să fac parte din această competiție importantă pentru promovarea turismului românesc. Iașul are multe de oferit turiștilor, iar prin organizarea acestei gale ne dorim să atragem atenția asupra acestor comori turistice.”

Palatul Culturii din Iași va fi scena pe vor fi anunțate destinațiile turistice câștigătoare în fiecare categorie în cadrul Galei Destinația Anului 2023, prin susținerea Primăriei Municipiului Iași ca Gazdă și Partener Principal. Toate cele nouă destinații câștigătoare în categoria lor vor fi prezentate în cadrul emisiunii „Destinația Anului” pe PrimaTV, începând cu Iunie 2023.

Echipa Destinația Anului vă invită să explorați toate destinațiile finaliste pe www.destinațiaanului.ro și să vă bucurați de frumusețea României!

Despre Destinația Anului

Prima TV prezintă Destinația anului în vara lui 2023. Astfel, destinațiile câștigătoare vor fi prezentate în cadrul a 10 emisiuni dedicate proiectului. Vedetele Prima TV, Livia Graur, Daniel Osmanovici, Andreea Berecleanu, Irina Gologan, Marina Nițoiu, fac parte din juriul care va vota destinațiile câștigătoare. 

Clubul Destinația Anului susține destinațiile turistice din România în efortul lor de afirmare ca branduri puternice în industria turistică. Clubul organizează evenimentul anual Competiția Destinația Anului, care premiază cele mai bune destinații turistice din România în fiecare an. Mai multe informații despre Clubul Destinația Anului și Competiția Destinația Anului pot fi găsite pe site-ul www.destinatiaanului.ro.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
ADVERTORIALE2 zile ago

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

EVENTS2 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Program TV4 săptămâni ago

Programul Pro TV pentru saptamana 27 mai – 02 iunie 2024

Reality Show3 săptămâni ago

El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro potrivit cotelor caselor de pariuri din România

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

TikTok3 săptămâni ago

Răzvan, profesorul fenomen care a adus geografia pe Tik-Tok

Digital4 săptămâni ago

Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall si filmul Babardeala cu bucluc

Reality Show4 săptămâni ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

Podcast4 săptămâni ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

TV Divertisment Show4 săptămâni ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending