Connect with us

ALL MEDIA

Peste 5000 de fete au vrut să fie următorul top model al României! Botezatu urmărit de două concurente de la Burlacul

Published

on

 

Din 3 februarie,în fiecare joi, de la ora 20.20, Antena 1 dă startul competiţiei frumuseţii, într-un super show găzduit de Cătălin Botezatu: Next Top Model. Doisprezece tinere superbe au acceptat să lupte pentru a dovedi că urmatoarea Claudia Schiffer este chiar una dintre ele.

Alegerea celor 12 nu a fost deloc uşoară. La preselecţia naţională s-au prezentat peste 5000 de concurente, printre care şi două pretendente la inima lui Cătălin Botezatu.  Alina Mihăilă şi Roxana Codreanu, foste concurente în show-ul „Burlacul” au venit la casting cu speranţa de a se afirma în lumea modei.

Cele două nu au fost privite cu ochi buni de celelalte participante, ba chiar Alina Mihăilă a intrat în conflict cu mai multe dintre fetele prezente la castingul din Bucureşti, care au atacat-o, întrebând-o dacă „nu i-a ajuns cât a apărut la televizor”.

Nici Roxana Codreanu, prezentă la castingul de la Sibiu, nu a avut parte de primirea la care se aştepta.  Când a văzut-o, Cătălin Botezatu  s-a ridicat de la pupitrul juriului şi i-a lăsat pe Mirela Vescan şi Liviu Ionescu să  ducă mai departe jurizarea.  Bote nu a dorit să  influenţeze decizia juriului, prin prisma subiectivităţii sale. Roxana Codreanu este una dintre concurentele de la „Burlacul” de care îl leagă o mulţime de amintiri frumoase. Roşcata Roxana a fost remarcată de Cătălin încă de la prima întâlnire,  lui Bote părându-i-se că seamănă foarte mult cu Mihaela Rădulescu.

Din păcate, nici Alina Mihăilă şi nici Roxana Codreanu nu au primit paşaportul pentru frumuseţe. Din cele mai bine de 5000 de fete prezente la castingul naţional, au rămas în competiţie doar 12. Ele vor lupta pentru statutul de „next top model”, dar mai ales pentru marele premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit MRA, de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România.

Din juriul competiţiei fac parte: Cătălin Botezatu, Mirela Vescan, Gabriel Hennessey, Laurent Tourette şi Liviu Ionescu.

Show-ul va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura împreună cu cele 12 concurente de locaţii luxuriante, şedinţe foto inedite, prezentări de modă în marile capitale ale lumii sau invitaţi deosebiţi.

Creat şi produs de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15 lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format în ţară, România are acum ocazia să dovedească faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea are un cuvânt important de spus pe toate meridianele.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending