Connect with us

A-Z NEWS

Peste 5000 de fete au vrut să fie următorul top model al României! Botezatu urmărit de două concurente de la Burlacul

Published

on

Din 3 februarie,în fiecare joi, de la ora 20.20, Antena 1 dă startul competiţiei frumuseţii, într-un super show găzduit de Cătălin Botezatu: Next Top Model. Doisprezece tinere superbe au acceptat să lupte pentru a dovedi că urmatoarea Claudia Schiffer este chiar una dintre ele.

Alegerea celor 12 nu a fost deloc uşoară. La preselecţia naţională s-au prezentat peste 5000 de concurente, printre care şi două pretendente la inima lui Cătălin Botezatu.  Alina Mihăilă şi Roxana Codreanu, foste concurente în show-ul „Burlacul” au venit la casting cu speranţa de a se afirma în lumea modei.

Cele două nu au fost privite cu ochi buni de celelalte participante, ba chiar Alina Mihăilă a intrat în conflict cu mai multe dintre fetele prezente la castingul din Bucureşti, care au atacat-o, întrebând-o dacă „nu i-a ajuns cât a apărut la televizor”.

Nici Roxana Codreanu, prezentă la castingul de la Sibiu, nu a avut parte de primirea la care se aştepta.  Când a văzut-o, Cătălin Botezatu  s-a ridicat de la pupitrul juriului şi i-a lăsat pe Mirela Vescan şi Liviu Ionescu să  ducă mai departe jurizarea.  Bote nu a dorit să  influenţeze decizia juriului, prin prisma subiectivităţii sale. Roxana Codreanu este una dintre concurentele de la „Burlacul” de care îl leagă o mulţime de amintiri frumoase. Roşcata Roxana a fost remarcată de Cătălin încă de la prima întâlnire,  lui Bote părându-i-se că seamănă foarte mult cu Mihaela Rădulescu.

Din păcate, nici Alina Mihăilă şi nici Roxana Codreanu nu au primit paşaportul pentru frumuseţe. Din cele mai bine de 5000 de fete prezente la castingul naţional, au rămas în competiţie doar 12. Ele vor lupta pentru statutul de „next top model”, dar mai ales pentru marele premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit MRA, de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România.

Din juriul competiţiei fac parte: Cătălin Botezatu, Mirela Vescan, Gabriel Hennessey, Laurent Tourette şi Liviu Ionescu.

Show-ul va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura împreună cu cele 12 concurente de locaţii luxuriante, şedinţe foto inedite, prezentări de modă în marile capitale ale lumii sau invitaţi deosebiţi.

Creat şi produs de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15 lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format în ţară, România are acum ocazia să dovedească faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea are un cuvânt important de spus pe toate meridianele.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending