Connect with us

ALL MEDIA

Peste 7.000 de creații românești în concursul “Vezi dincolo de etichetă”, dezvoltat de Lowe&Partners pentru Beck’s

Published

on

 

Lowe&Partners a dat șansa celor mai creativi patru români să deseneze noua etichetă Beck’s, ce va apărea pe piață în vara acestui an și va ajunge la milioane de consumatori, într-un proiect ce are drept scop susținerea artiștilor și a artei lor, indiferent de formă.

Concursul de creație a noii etichete a fost conceptul campaniei Beck’s“Vezi dincolo de etichetă” dezvoltate de  Lowe&Partners, prin care creativi profesioniști, dar și amatori pasionați au fost invitați să se înscrie, în perioada 18 februarie – 12 aprilie.

Orice formă de artă s-a calificat în acest concurs, de la grafică, la pictură sau fotografie. Echipa Lowe&Partners a dus vestea acestui concurs în toată țara, în agenții de publicitate, în facultăți de artă sau în redacții, prin activări de tip PR Blitz în București, Iași, Brașov, Constanța, Cluj, dar și prin momente demonstrative susținute de tineri artiști.

Pentru înscrierea în concursul de creativitate a etichetelor au existat mai multe variante: o aplicație specială, intitulată Trusa Artistului, pe site-ul campaniei, cu instrucțiuni grafice ce au putut fi descărcate pe loc de creativi și cu ajutorul cărora au putut realiza online o etichetă originală. Aplicația a fost descărcată de aproximativ 10.000 de persoane. Cei care au avut deja lucrarea au încărcat-o pur și simplu online, la secțiunea Încarcă o etichetă. S-au făcut înscrieri și de pe mobil, descărcând aplicațiile pentru Android și iOS prin App Store și Play Store, la http://goo.gl/VeOLt.

Rezultatele campaniei arată că au fost mii de români care și-au înscris creația în concurs, pentru șansa de a semna una dintre cele patru etichete Beck’s, ce vor apărea pe sticla de Beck’s începând cu luna iunie.

Peste 15.000 de oameni au votat pe platforma online lucrărilor artiștilor preferați care s-au înscris în această campanie, câștigând săptămânal hanorace Beck’s ca premiu.

Juriul ce va desemna câștigătorii celor patru etichete care vor ajunge la milioane de consumatori este format din Radu Pop, unul dintre cei mai originali și mai premiați ilustratori din România și Valentin Tănase, artist cu peste 30 de expoziții personale de pictură și grafică în România și în străinătate.

Cei patru creatori ai etichetelor câștigătoare vor primi un pachet de design profesional care conține un sistem desktop Apple iMac® 27’’ și un creion cu scanner real-time Wacom.

Strategia campaniei a cuprins si un mecanism de promotie  – colectionezi oricare patru etichete ediție limitată Beck’s, înscrii codul pe site-ul dedicat campaniei, la www.becks.ro, și poți câștiga un mini frigider Beck’s pe zi.

Mobile Works s-a ocupat de componenta mobile a campaniei, în timp ce Hyperactive a contribuit în segmentul digital, prin dezvoltarea platformei online.

 

Campania a beneficiat de popularizare prin spot TV,  radio, presa, OOH si Horeca, dar și evenimente speciale cu componentă de Augmented Reality. Un proiect special de OOH a fost implementat la stațiile de metrou Universitate, Victoriei, Politehnica, Unirii.

“Ne bucură enorm faptul că am avut atât de multe înscrieri creative și că echipa Lowe&Partners și-a așezat semnătura pe o nouă campanie de succes. <<Vezi dincolo de etichetă>> a fost un engagement creativity incredibil, care s-a mulat excelent pe valorile Beck’s – nonconformism, creativitate și inovțtie.  Am descoperit tineri creativi dornici să-și urmeze instinctul și să creeze următoarea etichetă Beck`s, și așteptăm cu nerăbdare ca juriul să delibereze și să anunțe cele patru creații câștigătoare”, spune Corina Angearu, Account Manager Lowe&Partners.

Brandul Beck’s înseamnă să vezi lumea în felul tău și să ai curajul de a-ți afirma originalitatea, iar conceptul <<Vezi dincolo de etichetă>>, implementat de echipa Lowe&Partners, chiar despre asta a fost. Să provoci oamenii să fie autentici – să își elibereze imaginația și talentul – este un demers minunat, care a avut succes”, spune Ecaterina Bordei, Brand Manager Beck’s.

Initiative, din același grup de comunicare cu Lowe&Partners, s-a ocupat în cadrul acestui proiect de strategia de media.

Echipa Becks:

Ecaterina Bordei – Brand Manager, Premium Brands

Anca Stoica – Junior Brand manager. Premium Brands

 

Echipa Lowe&Partners:

Manuela Gogu – Creative Director

Aura Sorescu – Senior Copywriter

Laurențiu Dumbravă – Senior Art Director

Corina Angearu – Account Manager

 

Echipa Initiative:

Silvia Zbarcea – Acc Director & Head of Unit

Adriana Ciobanu  –  Media Planner

 

 

Despre Lowe&Partners România

 • Premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer şi, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint.
 • În România de 20 ani, Lowe creează pentru clienţi precum: Bancpost, Bergenbier S.A., Terapia Ranbaxy, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat), Johnson & Johnson sau Crucea Roşie Română.
 • Lowe este o companie americană cu headquarters la Londra şi birouri în peste 90 de ţări si peste 9000 de angajaţi în reprezentanţele sale din întreaga lume.
 • Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, BPN, GolinHarris, Senior HyperActive, Mobile Works şi Medic One.
 • Pentru mai multe detalii, vizitaţi http://www.loweromania.com/ si http://www.facebook.com/LoweRomania

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Ce extensii sunt recomandate în sezonul rece?

Published

on

 

Belher Beauty Bar ține pasul cu noile tendințe

Extensiile de păr sunt deja destul de populare încât toate cele care visau să aibă păr bogat și cu volum își îndeplinesc acest vis fără prea mult efort. Merită însă spus că extensiile de păr trebuie alese corespunzător. Nevoia de îngrijire și montare profesională a extensiilor de păr este un motiv puternic pentru care magazinul de specialitate Belher a deschis și doua Beauty Baruri. Aici regăsim ceva mai mult decât servicii clasice ca la salon. Un răsfăț total pentru păr, atât pentru părul tau, cât și pentru extensiile de păr.

 

Consilierea despre tipuri de extensii sau servicii de întreținere

 

Belher Beauty Bar înseamnă o experiență în materie de îngrijire a părului. Aici schimbările de look sunt ușor de realizat, grație specialiștilor care consiliază fiecare clientă. Serviciile oferite sunt complexe, specifice de salon, dar mai ales sunt specializate pe extensii; tehnicieni cu experiență care vor monta și demonta orice tip de extensii, vor coafa și realiza toate procedurile de întreținere conform tipului de extensii de păr.

Belher Beauty Bar și-a propus să ofere servicii de înaltă calitate, folosind produse pe măsură și ținând cont de ultimele trenduri și tehnici în materie de coafuri. Pot fi realizate împletituri, inclusiv cele cu păr jumbo, tratamente pentru păr precum cel cu botox sau Olaplex, precum și vopsit, balayage, decolorat, vopsit şuviţe, coafuri realizate inclusiv pentru momente speciale – spre exemplu pentru mirese.

 

Tipuri de extensii de păr ce se pot aplica la Belher Beauty Bar

În principiu, orice tip de extensii de păr le poți monta aici. Spre exemplu, cele clip on sunt montate cât mai aproape de baza părului, cu o clamă. Sunt extensii temporare ce nu necesită ajutor specializat, dar poți cere părerea specialistului pentru a ști cum să te descurci pe cont propriu ulterior. În plus, poți opta și pentru servicii de coafat și întreținere a extensiilor sau poți să le vopsești.

În schimb, când vorbim despre extensiile profesionale (sau semipermanente) nu poți să le montezi altfel decât cu ajutorul unei persoane bine instruite. Cele tape on implică o bandă adezivă ca sistem de prindere. La cele cusute lucrurile sunt și mai complicate. Nici cele cu prindere în inel, montare extensii nano-ring sau micro-ring nu este posibil să realizezi procedurile pe cont propriu. Avantajul acestora este că nu implică altă procedură până la 6 săptămâni. În funcție de creșterea părului natural, aceste extensii se vor demonta și reataşa, cu un clește special și inele de mici dimensiuni ce sunt insesizabile. Recomandarea acestor tipuri de extensii este în mod special pentru cele cu păr rar și foarte rar.

În plus, la astfel de produceri extensiile de păr se pot refolosi, însă consumabilele sunt plătite din nou, respectiv inelul de prindere sau bandă adezivă, la extensiile de tip tape-on. La cele cu cheratină există posibilitatea de a recondiționa cheratina, la fiecare șuviță.

Extensiile recomandate

Nu se poate spune că în funcție de sezon există o anumită recomandare. Întreținute corect, la salon, cu produse profesionale, extensiile își păstrează aspectul, luciul și textura ca la început. În sezonul rece este însă nevoie de acordat o importanţă hidratării părului și a extensiilor implicit. Din cauza temperaturilor mai scăzute și a condițiilor meteo mai aspre – frig și vânt intens spre exemplu – părul devine mai uscat și tern. Serviciile de la Belher Beauty Bar pot viza și hidratarea și coafarea părului clientei.

Orice tip de extensii achiziționate de la Belher vin însoțite de certificatul de calitate. Trebuie spus de asemenea că la Belher se regăsesc extensii din păr remy, uman. Se observă și ce diferență face acest lucru – cuticulă intactă, firele de păr au aceeași direcție, cu un luciu natural, cu un aspect perfect natural.

Specialiștii Belher vor recomanda tipul de extensii și de peruci în funcție de preferințele și așteptările fiecărei cliente cu privire la schimbarea de look dorită. Decizia ține cont și de montaj și întreținere, de dorința de a integra extensiile în părul natural pe durată îndelungată sau doar pentru anumite ocazii. Pot fi alese chiar și soluții temporare precum bretonul cu calotă, coada de păr sau perucile, extensii de păr clip on ce se pot atașa și detașa oricând, purtate preț de câteva ore sau până la următoarea spălare a părului.

Belher Beauty Bar este despre cum să arăți și să te simți bine în fiecare zi, servicii profesionale pentru un păr bogat, voluminos, perfect finisat. Descoperă și tu serviciile lor – îi găsești în Băneasa Shopping City sau în sectorul 2, Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Ce vedete le vrei castigatoare la Premiile Radar de Media 2019. Voteaza, aici!

Published

on

 

In perioada 1 sept – 15 nov 2019, va avea loc etapa de votare pentru desemnarea castigatorilor PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2019.

Castigatorii vor fi anuntati in luna noiembrie 2019, in cadrul evenimentului Gala Premiilor Radar de Media 2019, ce va avea loc la Ambasad’Or Events din Otopeni.

CEL MAI BUN SHOW TV DE DIVERTISMENT

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI BUNĂ EMISIUNE TV

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI BUNĂ EMISIUNE DE REPORTAJE/ANCHETE/INVESTIGATII/DOCUMENTARE

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN JURNAL TV DE ȘTIRI

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN REALITY SHOW TV

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUNĂ EMISIUNE INFORMATIVĂ

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN SERIAL DIFUZAT DE O TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN CUPLU DE PREZENTATORI

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI POPULARA VEDETĂ TV DIN ROMÂNIA

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI BUNĂ PRODUCȚIE DE RADIO

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI SEXY VEDETA TV

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI SEXY STAR TV

View Results

Loading ... Loading ...

ARTISTUL ANULUI

View Results

Loading ... Loading ...

MELODIA ANULUI

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN VLOG

View Results

Loading ... Loading ...

 

Galerie foto si video din editiile anterioare a evenmentelor din seria “Premiile RADAR DE MEDIA” gasiti pe site sau pe Facebook/Youtube/Google.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Cât de necesare sunt sistemele de încălzire moderne în locuința românilor?

Published

on

 

Publicul român s-a obișnuit deja cu actualizările constante în ceea ce privește sistemele de încălzire. Cele clasice, precum sobele, se regăsesc acum în puține locuințe din țară, în mare parte doar în zona rurală. Cei care au acces la tehnologia mai performantă și implicit intră în contact cu modernismul au înțeles că sisteme de încălzire clasice nu mai sunt o alternativă atât de plăcută, eficientă și economă.

Din dorința de a oferi soluția salvatoare românilor, a luat naștere și ElectricSun – brand consacrat pe linia sistemelor de încălzire electrică modernă. Și-a surprins publicul și încă nu a încetat să o facă prin intermediul numeroaselor sisteme eficiente puse la dispoziție pe site-ul online. În cele ce urmează se vor prezenta principalele 2 soluții de încălzire care și-au demonstrat eficiența.

Panurile radiante – caracteristici și avantaje

Panouruile radiante sunt o alternativă modernă de a încălzi o încăpere, fără să mai fie necesară racordarea la o centrală termică. Ele funcționează pe bază de curent electric și folosesc radiațiile infraroșii pentru a încălzi corpurile din jur. În încăperile în care este montat un panou radiant, pereții preiau o parte din căldură și o emană la rândul lor treptat – camera se menține caldă pentru o mai lungă perioadă de timp.

Cu ce avantaje vin la pachet? De exemplu, panourile radiante marca ElectricSun eu deja pregătite avantajele de care fiecare român și-ar dori să aibă parte. Printre ele se numără:

 • Randamentul de 98%;
 • Garanția de 5 ani și durata medie de utilizare de 25 de ani;
 • Certificatele de calitate ISO, CE, IP54, RoHS și nu numai;
 • Numeroase efecte terapeutice datorate razelor infrarosii;
 • Faptul ca sunt prietenoase cu mediul – nu emană gaze toxice și nu consumă oxigen;
 • Nu au nevoie de service sau revizuiri periodice;
 • Montajul este simplu și rapid.

Se recomandă alegerea lor în funcție de înălțimea încăperii. De exemplu, cele cu o putere de 600W și intensitate de 2.61 A pot fi montate în încăperi cu tavanul situat la mai puțin de 3 metri de podea pentru ca randamentul să fie maxim.

Panourile radiante nu sunt preferențiale, nu există un tip anume de panou pentru o anumită încăpere sau clădire. Ele pot fi folosite atât în case individuale, cât și în apartamente, magazine, biserici, aeroporturi, școli, hale, depozite și așa mai departe. Aici se regăsesc oferte de panouri radiante ElectricSun.

Șemineele electrice 3D – eleganță la superlativ

O alternativă de bază atunci când cei interesați nu doresc să le fie stricat design-ul interior al locuinței sunt șemineele electrice 3D. După cum reiese, aceste seminee sunt extrem de elegante și compacte, perfect de integrat în orice încăpere, indiferent de stilul care tronează.

Cu ce avantaje vine la pachet un șemineu electric 3D marca ElectricSun? Se poate afirma cu ușurință că un astfel de sistem de încălzire are o multitudine de avantaje pentru cei care îl achiziționează precum:

 • Tâmplărie de calitate – MDF sau finisaj alb;
 • Montaj simplu și rapid deoarece acesta se livrează gata asamblat;
 • Prezintă plăci decorative cu două fețe pe care sunt imprimate pietre și crenguțe decorative;
 • Flacăra este realistă, led 10W și poate funcționa independent de căldură.

Șemineele electrice 3D vine însoțite de termostat pentru setarea temperaturii dorite. Reprezintă o alternativă plăcută de încălzire și datorită faptului că pot fi controlate de la distanță, prin intermediul telecomenzii.

După cum s-a menționat și anterior, șemineele de la ElectricSun pot reda realismul flăcării și independent de încălzire. Acest lucru este valabil și în cazul sunetului – dispozitivul poate imita trosnetul buștenilor și reproduce sunetul focului arzând atunci când este pornită încălzirea sau poate funcționa separat.

Există mai multe tipuri de seminee electrice 3D marca ElectricSun. Ele diferă din punct de vedere al dimeniunii, randamentul fiind același – cel dorit, optim. Vezi aici oferte de semineu electric, special create pentru a întrece așteptările celor interesați în ceea ce privește raportul calitate-preț.

Pentru și mai multe detalii, cei ce își doresc să renunțe la alternativele clasice, costisitoare și să treacă la cele moderne, econome, pot accesa ecojoy.ro. Aici vor regăsi totalitatea sistemelor electrice marca ElectricSun – recomandate de calitatea lor aparte, prețul pliabil pe diferite bugete, rezistență și design-ul compact.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: