Connect with us

LIFE STYLE

PETRA lansează „Ireligios”

Published

on

După ce a cucerit juriul Selecției Naționale Eurovision și s-a clasificat în marea finală, PETRA lansează „Ireligios”, o piesă sensibilă, cu un mesaj puternic. „Ireligios” este al doilea single al artistei și este însoțit de un videoclip dinamic regizat de către NGM Creative și filmat în inima munților, care te transpune într-o lume de basm, plină de mister și magie. 

Compusă de către PETRA și Gabriel Huiban, „Ireligios” are un mesaj puternic despre putere, iubire, durere și uitare, iar clipul completează prin imagini povestea din spatele piesei. „Vreau să mă auzi, iar tu nu mă auzi/ Ireligios, unde a dispărut credința ta în noi/ Ireligios spune-mi tu de ce ultima zi de dragoste e întâia zi de război” sunt versurile prin care PETRA subliniază sentimentele pe care o persoană le are atunci când simte că a pierdut tot, chiar și speranța că dragostea va birui.

„Când am început să scriu piesa «Ireligios» aveam în minte faptul că dragostea este sacră, ca o religie. Atunci când nu mai crezi în iubire, o lume întreagă ți se zdruncină și te simți singur și pierdut, exact ca atunci când îți pierzi credința în Dumnezeu.

Piesa, de asemenea, este o revoltă la faptul că de la dragoste la ura este un singur pas. Am filmat în Munții Făgăraș, într-un loc superb care evidențiază într-un mod deosebit relația dintre doi oameni și momentul în care unul dintre îndrăgostiți își pierde credința în iubire și alege să părăsească.

Prin acest videoclip am încercat să solidificăm metafora dragoste-religie și să arătăm cât de fragile sunt uneori sentimentele noastre”, povestește PETRA.

Pe 5 martie, PETRA poate fi susținută de către public prin televot în finala Selecției Naționale Eurovision Song Contest.

Cei care i-au descoperit talentul au fost părinții ei, iar de atunci au început și primele ore de canto, solfegiu, pian și, respectiv, primele concursuri. PETRA își scrie singură textele, pentru că viața sa o inspiră și a pregătit deja o mulțime de piese împreună cu producătorul ei muzical, Gabriel Huiban, care îi este și manager.

Toamna trecută, PETRA și-a deschis sufletul prin muzică și a lansat prima sa piesă din cariera muzicală: „Sunt bine”.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show3 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special8 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending