Petre Daea, vine la 40 întrebari cu Denise Rifai, duminică, la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Petre Daea, vine la 40 întrebari cu Denise Rifai, duminică, la Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D

“Nu fac parte din categoria celor care critică oaia şi dimineaţă îi mănâncă brânza”

Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, este invitatul care duminica aceasta se va afla în faţa milioanelor de telespectatori, în cadrul unei noi editii a emisiunii „40 de intrebări cu Denise Rifai”.

Petre Daea este Absolvent al Facultatii de Agronomie Timişoara, cu specializarea de inginer agronom, şi a urcat pe parcursul a trei decenii în ierarhia structurilor agricole din judeţul Mehedinţi. A intrat în rândurile PSD în 2001 şi a ocupat in cadrul Guvernului funcţiile de Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor, şi de Ministru al Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale.

Nu fac parte din categoria celor care critică oaia şi dimineata îi manâncă brânza”, spune  Petre Daea, in timpul interviul condus cu naturalete de prezentatoarea  emisiunii, Denise Rifai.

Celebru pentru proiectul „Alege oaia” si susţinerea combaterii cormoranilor din Delta Dunării, Petre Daea este gata să le explice telespectatorilor deciziile politice.

De ce mâncăm mai prost decât cei din Occident?”, “Ne vindeţi pielea ursului din pădure?”, “Conduc Cormoranii în partida cu Petre Daia?”, “La cine vă rugaţi pentru ploaie”, “Aţi făcut-o vreodata de oaie?”, acestea sunt o parte din întrebarile adresate de Denise Rifai în cadrul emisiunii, duminică, de la 22:00, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending