Petrece de Crăciun in stilul HISTORY - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Petrece de Crăciun in stilul HISTORY

Published

on

HISTORY a pregătit un program special de sărbători pentru telespectatorii români. Începând de astăzi, de la 21:00, canalul va transmite un episod din “Aşii amanetului” dedicat Crăciunului. În plus, între 23 şi 29 decembrie, televiziunea va celebra magia sărbătorilor de iarnă prin difuzarea celor mai populare seriale.

În episodul de astăzi, de la 21:00, “Aşii amanetului” se pregătesc pentru petrecerea anuală de Crăciun. Chumlee este cel care o organizează, astfel că trebuie să se încadreze în buget, pentru a-şi câştige prima de Crăciun. Rick şi Corey analizează o serie de decrete de avansare în grad, semnate de şase preşedinţi americani diferiţi. Colecţia urmăreşte avansarea unui singur soldat în rândurile armatei, în timpul Războiului Civil American. Mai târziu, lui Corey i se oferă un poster italian al filmului “Locotenentul Bullitt”, cu Steve McQueen, favoritul tatălui său, ce poate deveni un cadou perfect de Crăciun pentru acesta.

Mai mult, începând de luni, 23 decembrie, şi până duminică, 29 decembrie, de la 13:00 la 19:00, HISTORY va difuza emisiunile preferate ale telespectatorilor. În fiecare zi din vacanţa de iarnă, HISTORY va transmite cele mai recente sezoane ale celor mai populare emisiuni. Luni încep noi episoade din sezonul 9 al serialului “Aşii amanetului”, ziua de marţi aduce “Oamenii cu topoare” din pădurile din nordul Americii, miercuri vin cei din “Războiul depozitelor” (sezonul 5), urmaţi joi de “Muntenii”. Vineri, HISTORY prezintă ospitalitatea sudică din “Războiul depozitelor: Texas”, după care urmează un weekend de acţiune pe roţi, cu sezonul 7 din “Camionagiii gheţurilor”, sâmbătă, şi sezonul 2 din “Colecţia de la Count’s Kustoms”, duminică.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending