Petrecere de Halloween în casa Totul pentru dragoste. Burlacul și cele patru pretendente, în ținute provocatoare

0
560

Burlacul și cele patru fete din cadrul reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena1, au avut parte, miercuri seara, de o petrecere de pomină, una  tematică, dar și cu o miză importantă.

Noaptea trecută, casa ”Totul pentru dragoste” s-a transformat radical pentru a găzdui un party de Halloween pe cinste.

”E cea mai tare petrecere de Halloween la care am fost. Decorul a fost parcă din filme. Nu am mai văzut așa ceva”, au declarat fetele.

Fiecare a avut costumul său, în funcție de personalitate și, desigur, potrivit tradiției, fetele au pregătit felinare din dovleac. Dar cum seara a avut o miză importantă, fiecare dovleac a conținut și un mesaj din partea pretendentelor pentru burlac.

În plus, după sculptarea dovleacului, cele patru tinere au primit ca provocare să pregătească o plăcintă, iar cea care a făcut cel mai bun preparat a câștigat o întâlnire cu Emilian, burlacul din această serie.

Spiritele s-au încins însă, fetele au început fiecare cu replici acide una la adresa celeilalte, motiv pentru care mama Francescăi a decis să vină, astăzi, în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu” pentru a-i lua apărarea fiicei sale în fața celorlalte concurente, dar și pentru a-l ”pune la punct” pe Emilian.

Dacă mama Francescăi  va reuși să detensioneze situația și cum vor evolua relațiile în casa Totul pentru dragoste, telespectatorii vor vedea mâine, de la ora 14.00, la Antena 1.

Comentarii