Petrecere de Revelion, organizat în Sectorul 3. Ce artiști vor fi prezenți? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Concerte

Petrecere de Revelion, organizat în Sectorul 3. Ce artiști vor fi prezenți?

Published

on

Sub genericul „Sperăm, visăm, zâmbim!”, mai mult ca oricând, ultima noapte a acestui an prilejuiește sărbătorirea abilității oamenilor de a găsi mereu răspunsuri la încercări, noi motivații, puterea de a spera şi de a zâmbi.

 Pe scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor (acces din bd.Liviu Rebreanu), programul artistic debutează la ora 22.00, cu DJ-ul și producătorul muzical Manuel Riva, artist prezent în clasamentele Billboard internaționale, ale cărui piese sunt adăugate în playlisturile celor mai mari DJ din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand, Cosmic Gate sau Sander Van Doorn, fiind totodată unul dintre artiștii nominalizați la Europe Music Awards, ca „Best Romanian Act”.

Recitalurile artiștilor Puya și Carla’s Dreams vor fi urmate, la miezul nopții, de un show multimedia, cu o durată de 30 de minute, cu vizibilitate din mai multe locuri din jurul lacului  IOR.

Cinci elemente diferite vor fi combinate, însă vedeta se anunţă  spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări și videoproiecție, într-un show care, la final de an, traversează meridianele, schimbă registrele, alternează temele muzicale, cu o dinamică specială și un obiectiv bine definit: satisfacția privitorului, emoția spectatorului.

Evenimentul a fost conceput astfel încât să fim împreună, însă în condiții de siguranță sanitară, specifice perioadei pe care o traversăm.

Purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

Reamintim că încă din anul 2012, celebrarea Anului Nou în Sectorul 3 a însemnat, un prilej de aducere în prim-plan a unor concepte inovative, puse în scenă de artiști valoroși consacrați sau aflați la început de carieră, și susținute, în egală măsură, de efecte vizuale, grafică personalizată și focuri spectaculoase de artificii piromuzicale.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending