Connect with us

EVENTS

Petrecere-maraton de 48 ore, în capitală

Published

on

În acest weekend, bucureștenii au privilegiul de a petrece continuu, timp de două zile și două nopți, la maratonul verii.

Preț de 48 ore, capitala va răsuna pe ritmurile celor mai apreciați DJ atât în România, cât și în străinătate. Sâmbătă, cel mai cunoscut DJ sicilian – Marco Briguglia – va crea o atmosferă incendiară până în zori de zi. Petrecerea continuă duminică alături de Mahony, cel care a fost desemnat ”cel mai bun DJ rezident din România” ani la rând, dar și cel care a mixat în cele mai importante cluburi de muzică electroică de peste hotare și a cunoscut succesul pe plan internațional. Acestora li se vor alătura animatoare care vor face spectacol, ca de fiecare dată.

Pentru că Ambasad’Or a dat tonul petrecerilor tematice la piscină în această vară, nici acest maraton nu va face excepție; totul va fi inspirat de legendarele party-uri din Hawaii, unde băile în spumă vor transforma Blueberry Pool într-o oază tropicală.

Invitații vor avea parte de o intrare fastuoasă: întampinarea va fi făcută de un cuplu hawaiian, sub ghirlande și arcade florale. Barul îmbrăcat în trestie, panoul floral, bufetul cu fructe sculptate, pepenii cu vodka, shoturile cu arome exotice, bucătăria excepțională, dar și aranjamentele decorative sunt doar câteva dintre surprinzele care îi vor aștepta pe invitați la fiecare pas.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending