Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

PLAY AND WIN sunt la momentul actual senzatia industriei muzicale romanesti.Odata cu albumul S.O.S al baietilor de la AKCENT au dat lovitura, urmand nenumarate productii muzicale pentru majoritatea trupelor cunoscute de pe piata muzicala romaneasca.Pentru ACTIV au compus super hiturile “Superstar” si “Lucruri simple”, pentru 3SE “Alaturi de ingeri”, pentru SISTEM “Oare unde estiplaywin2_21165

INNA este un proiect 100% PLAY AND WIN si a cunoscut un succes fabulos de la primul single.In plus, baietii au colaborat si cu CRISTINA RUS, CATALIN JOSAN, REFFLEX, MORRIS,NATALIA BARBU SAU TRIDENT.Acum a venit momentul sa creeze trupe PLAY AND WIN pentru scena, pentru a putea simti direct contactul cu publicul.Desi au fost intrebati de foarte multa lume de ce nu ies si ei sa se lanseze erau deja hotarati sa astepte momentul oportun asta si datorita faptului ca sunt foarte pretentiosi.Si nu au luat o alegere gresita, debutul lor a fost unul spectaculos.
PLAY AND WIN va vor transporta in lumea muzicii vineri, 28 noiembrie.Si nu este o gluma, baietilor le
place sa spuna “we like to PLAY with the music…AND we always WIN”.

Pentru alte detalii: www.bellagioclub.ro
Parteneri:
Radio21, UTV, Revista VIP, Revolt, afterPARTY.ro, Neogen
Diseara.ro, Port.ro, Muzicabuna.ro, ComunicateDePresa.ro
Afterhours.ro, Bucuresteni.ro, Anyplace.ro
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Bellagio Club
Adresa: Stefan cel Mare Nr.31 [intersectia Lizeanu]
club@bellagioclub.ro ; 0722 323 324 ; www.bellagioclub.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending