marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăLIFE STYLELife StylePetrecere surpriză de ziua lui Şerban Huidu: "Suntem cârcotaşi! De-ai dracu' şi...

  Petrecere surpriză de ziua lui Şerban Huidu: „Suntem cârcotaşi! De-ai dracu’ şi de ambiţioşi!”

  Miercuri, 16 iulie, Şerban Huidu a împlinit 38 de ani. În cinstea Cârcotaşului şef, colegii au organizat o petrecere surpriză, aşa că marţi seară, la ora 00:00, întreaga gaşcă de Cârcotaşi i-a cântat la unison „La multi ani!”.   

  Echipa a pregătit evenimentul în cel mai mic detaliu, fără să-i dea nimic de bănuit sărbătoritului. Pregătirile au început cu o săptămână înainte, iar Şerban a fost chemat la unul dintre colegi acasă, motivul invitaţiei fiind altul. Echipaţi cu tricouri pe care scria cu litere de-o schioapă „Suntem cârcotaşi! De-ai dracu’ şi de ambiţioşi”, colegii au năvălit din toate direcţiile şi l-au felicitat pe aniversat. Felicitările, masa şi dansul au durat până dimineaţă, iar distracţia a fost pe măsură.

  „Suntem o echipă de aproape 40 de oameni şi, suntem mândri că suntem în echipa asta. Unii dintre noi sunt de 15 ani, de la început, alţii au venit pe parcurs, o parte au renunţat între timp la job-urile în televiziune, dar au ales să rămână doar la Cronică, ca proiect separat. Aici, la Cronică, avem un prieten de la care am învăţat şi încă mai învăţăm, un prieten la care am văzut că să stai între atâţia oameni cu păreri diferite, care se mai ceartă între ei, nu e chiar aşa simplu, un prieten care îţi este alături atunci când ai nevoie de sprijin, un prieten coleric dar care, din fericire, nu se supără dacă nu ai aceeaşi părere ca a lui, un prieten care nu se laudă cu câte ştie sau face pentru alţii, un prieten mişto rău! La multi ani, Serban Huidu!!!”, a fost mesajul întregii echipe pentru Cârcotaşul care a împlinit 38 de ani, din care 15 ani i-a dedicat primului său copil, “Cronica Cârcotaşilor”, care din toamnă va reveni la Prima TV, într-o nouă formulă.

  Serban Huidu petrecere supriza2 Serban Huidu petrecere supriza1

  Foto Credit: Prima TV

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente