“Petrecerea majoratului” la “Totul e permis”, cu Dorina Chiriac, Magda Catone şi Vizante - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

“Petrecerea majoratului” la “Totul e permis”, cu Dorina Chiriac, Magda Catone şi Vizante

Published

on

Luni, 23 decembrie, la “Totul e permis”, Dorina Chiriac urcă pe planul înclinat, alături de Magda Catone și fiul ei, Carol Ionescu, și de Marius Florea Vizante, în mega-producția “Petrecerea majoratului”. Ea va juca rolul prietenei sărbătoritului Carol.

Petrecerea de pe planul înclinat la 22,5 grade, la care participă toți cei enumerați mai sus, presupune tort și șampanie. În brambureala ce se creează, tortul ajunge fix în capul Dorinei, ceea ce o face pe talentata actriță să nu mai poată continua emisiunea așa, cu părul năclăit de cremă de ciocolată.

O dată încheiată proba, filmarea a fost întreruptă pentru câteva minute bune, pentru ca Dorina să fie spălată pe cap, într-una dintre chiuvetele de la cabine, și pentru ca hainele să-i fie curățate.

„Totul e permis” este un show cu probe dintre cele mai amuzante și ingenioase, bazate pe teme de actorie, printre care: „Hai la dans”, “Joc orizontal”, “Fobiile” sau “Trupa de show”. Proba cea mai spectaculoasă este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, o suprafață pe care se alunecă foarte ușor și pe care concurenții – opt la număr, împărțiți în două echipe -, au de improvizat pe teme date, la indicațiile prezentatorului.

„Totul e permis” se difuzează luni, 23 decembrie, de la ora 23.30, la Antena 1.

Foto: Gabriela Arsenie

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending