Petrecerile s-au ţinut lanţ în clubul The Week, hosted by Mihai Morar! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Petrecerile s-au ţinut lanţ în clubul The Week, hosted by Mihai Morar!

Published

on

Încă din prima săptămână de la deschidere, pragul clubului The Week, din Calea Floreasca, nr. 169, a fost trecut seară de seară de petrecăreţi aflaţi în căutare de muzică de calitate şi de o gazdă nu doar primitoare, ci şi foarte atentă la confortul musafirilor săi, Mihai Morar!
Cei care au ales să-şi petreacă seara de miercuri în The Week au avut parte de o petrecere in stilul Carnavalului Veneţian şi au fost întâmpinaţi încă de la intrare de tinere superbe venite parcă direct din mijlocul celebrului Carnaval de la Veneţia.

Joi seara, concertul susţinut live de Puya a încins atmosfera, iar vineri Antonio Fabrizi şi Alina Crişan au făcut un duet de pomină. Distracţia nu a mai cunoscut limite sâmbătă, când acelaşi artist italian, Antonio Fabrizi, a dat startul la karaoke şi a făcut ca toată lumea din club să se simtă star pentru o seară. Mihai Morar a intrat şi el în atmosferă şi a fredonat piese celebre, alaturi de invitatii sai.
Petrecerile se tin lant si saptamana aceasta in clubul The Week, unde isi vor face aparitia si alti artisti celebri.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending