Connect with us

Eurovision

Philipp Kirkorov va compune piesa ce va reprezenta Bulgaria la Eurovision 2011 (video)

Avatar

Published

on

Anul acesta, mai mult ca oricând, ţările se pregătesc foarte devreme de Eurovision. După ce Germania şi Olanda şi-au ales reprezentanţii, acum a venit rândul Bulgariei să-şi anunţe compozitorul, acesta fiind foarte cunoscut în rândul fanilor Eurovision.

Philipp Kirkorov s-a născut la Varna, însă are şi cetăţenie rusă. A compus piesa care a adus cea mai bună clasare a Belarusului la Eurovision, locul 6 în 2007, dar şi piesa ,,Shady lady” care le-a dus pe Ani Lorak şi Ucraina pe locul 2 la ediţia din 2008. În 2009 trebuia să facă parte din juriul Rusiei pentru Finala Eurovision însă a fost exclus după ce s-a aflat că a lucrat cu Alexander Rybak în trecut. Anul acesta a compus o piesă pentru Dima Bilan, piesă care trebuia să reprezinte Rusia la Eurovision, însă a fost descalificată deoarece televiziunea rusă a dorit să acorde o şansă şi artiştilor din noul val.
Intersant este, faptul că imediat după ce a apărut această ştire, păianjenul Melvin (în curând toată grădina zoologică va deveni grădină de clarvăzători) a spus că Bulgaria va câştiga Eurovision 2011.

Mai jos puteţi urmări cele două piese compuse de Kirkorov care au mai participat la Eurovision:

1. Belarus 2007 – Koldun – Work your magic locul 6):

2. Ucraina 2007 – Ani Lorak – Shady lady:

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending