Connect with us
Avatar

Published

on

Anul acesta, mai mult ca oricând, ţările se pregătesc foarte devreme de Eurovision. După ce Germania şi Olanda şi-au ales reprezentanţii, acum a venit rândul Bulgariei să-şi anunţe compozitorul, acesta fiind foarte cunoscut în rândul fanilor Eurovision.

Philipp Kirkorov s-a născut la Varna, însă are şi cetăţenie rusă. A compus piesa care a adus cea mai bună clasare a Belarusului la Eurovision, locul 6 în 2007, dar şi piesa ,,Shady lady” care le-a dus pe Ani Lorak şi Ucraina pe locul 2 la ediţia din 2008. În 2009 trebuia să facă parte din juriul Rusiei pentru Finala Eurovision însă a fost exclus după ce s-a aflat că a lucrat cu Alexander Rybak în trecut. Anul acesta a compus o piesă pentru Dima Bilan, piesă care trebuia să reprezinte Rusia la Eurovision, însă a fost descalificată deoarece televiziunea rusă a dorit să acorde o şansă şi artiştilor din noul val.
Intersant este, faptul că imediat după ce a apărut această ştire, păianjenul Melvin (în curând toată grădina zoologică va deveni grădină de clarvăzători) a spus că Bulgaria va câştiga Eurovision 2011.

Mai jos puteţi urmări cele două piese compuse de Kirkorov care au mai participat la Eurovision:

1. Belarus 2007 – Koldun – Work your magic locul 6):

2. Ucraina 2007 – Ani Lorak – Shady lady:

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending