Philips 243B9, un monitor simplu dar extrem de perspicace - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Philips 243B9, un monitor simplu dar extrem de perspicace

Published

on

Odată cu aceste timpuri în care ne aflăm, tehnologia avansează pe zi ce trece, sunteți tentați sa salivați dupa cele mai recente modele de top, ceea ce au nevoie de fapt majoritatea oamenilor este ceva solid și de încredere, care să se ocupe de elementele de bază cu minimă agitație. Un pas înainte spre indeplinirea acestui scop este Philips 243B9 – un monitor simplu, dar extrem de funcțional, 1080p, de 24 inchi, care umple această nișă specială cu aplomb.

Prețul accesibil al modelului 243B9 este imediat evident când îl priviți. Deși designul său subestimat nu poate fi numit urât, grosimea de peste 5 cm a panoului său este substanțială, iar plasticul din care este construit este destul de calitativ dar ce îți poți dori mai mult de la acest monitor care vine la pachet cu un preț pentru toate buzunarele.

Acestea fiind spuse, totuși, nu există nimic altceva de criticat despre design. Ramele ultra-subțiri de 2,5 mm conferă ecranului în sine un aspect elegant și ajută la maximizarea spațiului ecranului, în timp ce suportul oferă un grad fantastic de reglare, inclusiv 175 de grade de rotire, -5 până la 30 de grade de înclinare, 150 mm de reglare a înălțimii și capacitatea de a pivota la 90 de grade în ambele direcții pentru vizualizarea în modul portret.

În plus, există și o clemă în partea din spate a suportului pentru gestionarea cablului încorporat și un suport VESA standard pentru atașarea la un perete sau un braț de monitor. Dacă doriți să folosiți acest lucru, sistemul de prindere folosit pentru atașarea panoului la suport este rapid și simplu de utilizat.

Un design atrăgător este un lucru foarte căutat, dar dacă monitoarele de buget se prăbușesc cam în orice zonă, important este de obicei calitatea monitorului în sine. Din fericire, aici nu este cazul ; display-ul IPS s-a dovedit extrem de capabil, cu o luminozitate maximă de 285,62 cd/m2 (depășind ușor limita susținută de Philips) și o acoperire de 94% a spectrului de culori sRGB. S-ar putea să nu se potrivească cu un ecran de calitate profesională precum ViewSonic VP2785-2K, dar este destul de bun pentru un pic de lucru de proiectare, la fel ca Delta-E medie de 1,34; verdele și galbenul fiind puțin suprasaturați, dar nu suficient pentru a cauza probleme utilizatorilor.

Având în vedere acest preț scăzut, suntem încântați să vedem că Philips nu s-a zgârcit cu porturile lui 243B9. Pentru placa video, există VGA, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 și un port USB-C 3.2 Gen 1 cu putere de 65 W.  Portul USB-C în special vă va permite să conectați un laptop, să îl încărcați și să accesați cele patru porturi USB 3.2 încorporate ale afișajului cu un singur cablu. De altfel, acele porturi USB de dimensiune completă oferă, de asemenea, putere de încărcare rapidă pentru dispozitive și periferice.

În altă parte, există o pereche de difuzoare încorporate de 2 W pentru ieșire audio și o mufă de intrare de 3,5 mm pentru a le însoți – deși vă recomandăm să folosiți cealaltă mufă de ieșire de 3,5 mm pentru a conecta o pereche de căști sau difuzoare externe.

La fel ca monitorul în sine, OSD-ul este simplu, dar își face treaba și este ușor de navigat cu cele patru butoane fizice de pe partea frontală a panoului. Merită să aruncați o privire și; Pe lângă un mod sRGB pentru o mai mare acuratețe a culorii, utilizatorii pot activa și opțiuni pentru filtrarea excesului de lumină albastră, diferite temperaturi de culoare și funcții precum PowerSensor, care reduce automat consumul de energie al ecranului atunci când vă îndepărtați de birou.

Philips 243B9 urmărește performanțe fără compromisuri. Și oferă în exces, datorită acurateței culorii extrem de lăudabile, a luminozității maxime solide și a unei selecții de caracteristici suplimentare utile pentru pornire.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending