Pictorul Liviu Mihai vrea sa reprezinte Romania la ''Oscarul Portretelor'', inspirat de Maia Morgenstern
Connect with us

Published

on

Liviu Mihai este un tanar pictor si grafician din Slatina, care a reusit sa cunoasca succesul la Bucuresti, la sevalet, in atelierul de pictura, dar si din fata computerului, in arta digitala.

Acesta doreste sa reprezinte Romania la cel mai mare eveniment de pictura al anului: ”Oscarul Portretelor”, asa cum il descrie tanarul artist, ce se va desfasura la Londra in vara acestui an. Fiecare pictor participant va expune portretul unei personalitati marcante din tara sa.

Liviu Mihai a ales-o drept ”muza” pe marea actrita de teatru si film Maia Morgenstern. Intalnirea a avut loc la Teatrul Evreiesc de Stat, institutie de al carui destin, se ocupa insusi, indragita artista.

Cum s-a ajuns la intalnirea aceasta si cand va avea loc marele eveniment ne spune in exclusivitate pentru Radar de Media, pictorul Liviu Mihai:

In luna iulie a acestui an se va desfasura la Londra ”Oscarul Portretelor”, unde vreau sa expun portretul unei mari reprezentante de seama a culturii si a filmului romanesc. Am vrut neaparat s-o am ca model pe doamna Maia Morgenstern si am facut tot posibilul sa pot lua legatura cu dansa.

Mi-ar place sa pot castiga unul din premii, insa numai selectarea si prezenta lucrarii acolo ar fi extraordinar pentru mine. Pana pe 3 februarie, trebuie sa ma inscriu la eveniment si sper ca prin ajutorul doamnei Morgenstern sa pot reprezenta Romania cu succes.

Radar de Media va prezinta o galerie foto cu maestria tanarului artist slatinean.

Foto Credit: Radar de Media

 Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending