Connect with us

Muzica

Piesa ”Flashbacks” a INNEI ocupă locul 64 în top Shazam Rusia

Published

on

Foto Credit: Global Records

Una dintre piesele incluse pe cel mai recent album lansat de INNA, ”Flashbacks”, este pe locul 64 pe Shazam Rusia. Compusă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi, David Ciente, Luisa Luca și Elena Alexandra Apostoleanu, piesa a cucerit publicul și crește în clasamentul Shazam.

 

 

”Flashbacks” este inclusă pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese compuse în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus împreună cu ei piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe canalul de YouTube al artistei.

 

Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky”.

 

Fanii au fost în Dance Queen’s House prin intermediul vlogurilor postate zilnic pe YouTube-ul INNEI cu peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile au fost traduse în engleză și spaniolă.

 

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending