Connect with us

Eurovision

Piesa României la Eurovision are videoclip (galerie foto)

Published

on

Reclame

TVR a finalizat în aceste zile videoclipul melodiei Change care reprezintă România la concursul Eurovision 2011 din Germania. Fanii vor putea urmări în premieră acest clip pe www.tvr.ro/eurovisionromania din 12 martie, după care va începe difuzarea lui pe posturile TVR. De luni, 14 martie, acest videoclip va fi predat tuturor televiziunilor participante la concursul Eurovision din acest an şi va fi trimis apoi către jurnaliştii, fanii, radiourile şi siteurile internaţionale specializate pe Eurovision.

Clipul este o producţie TVR cu sprijinul Schneider Production şi a fost filmat la jumătatea lunii februarie 2011. Locaţiile alese sunt câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice: Castelul Bran, hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, Salina Turda, zona Bran – Moeciu. Echipa a dorit să filmeze şi la Babele, însă telecabina nu a funcţionat în acea perioadă din cauza vântului puternic şi a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emoţii echipei în toate cele patru zile de filmare, mai ales la Bâlea unde exista riscul ca echipa să rămână blocată pe munte din cauza viscolului.

În ciuda gerului din cele patru zile de filmare, întreaga echipă s-a bucurat de o căldură şi ospitalitate deosebită din partea gazdelor, indiferent de locaţie. Managementul şi proprietarii Castelului Bran au făcut toate eforturile pentru a asigura cele mai bune condiţii de filmare, iar şefii complexului Cheile Grădiştei au ținut personalul peste program mai bine de două ore ca să-i aştepte pe oaspeţi cu masa. Un sprijin important a venit şi din partea conducerii primăriei Turda care a ajutat echipa cu cazarea şi filmarea la Salina Turda şi au adus circa 150 de adolescenţi care apar în videoclip.

Clipul ,,Change” – o producţie TVR cu sprijinul Schneider Production
Producător: Elena Ştirbescu
Regia: Dan Manoliu
Montaj: Cristian Grosu

Echipa TVR mulţumeşte pentru sprijinul acordat la realizarea acestui videoclip:
– managementului şi proprietarilor Castelului Bran
– domnului Ovidiu Garbacea şi personalului de la complexul Cheile Grădiştei
– domnului Tudor Ştefanie, primar şi domnului Mircea Irimie, viceprimar la primăria Turda
– domnului Leo Klingeis
– domnului Edi Schneider şi Schneider Production

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending