Connect with us

ENTERTAINMENT

Piesa „Wild Feelings” revine cu un videoclip care-i complimentează mesajul

Published

on

Foto credit : Roton Music

„Wild Feelings” se întoarce cu un videoclip oficial, care accentuează mesajul puternic al piesei. Videoclipul urmărește trei adolescenți care transmit, prin fiecare mișcare, energie, dorință și pasiune dusă la extrem.

Videoclipul piesei reușește să complimenteze fiecare sentiment transmis prin versuri.

Soare, căldură, iubire, energie, dorință, toate sunt ingrediente care se regăsesc în piesa lui Andrew Rayel. Vocea puternică a lui Sam Gray reușește să dea profunzime fiecărui vers, iar totul capătă o aură unică.

Cu un refren venit parcă din spuma valurilor, piesa lui Andrew Rayel este despre energie.

Andrew Rayel este un DJ, producător, om de radio și fondator de casă de discuri din Republica Moldova. Acesta a colaborat, de-a lungul timpului, cu nume sonore, printre care Armin van Buuren, NWYR, Garibay, Emma Hewitt, HALIENE și Christina Novelli. De asemenea, acesta a fost prezent la unele dintre cele mai mari festivaluri, inclusiv Tomorrowland.

Sam Gray este compozitor, cântăreț, multi-instrumentist și producător, fiind cunoscut mai ales pentru piesa lansată alături de The Chainsmokers, „Takeaway”. Acesta a compus piese pentru mai mulți artiști, printre care Hardwell, DJ Katch, Solano, Abi Phillips, Manovski, Ben Saunders, Alle Farben, Julian Martel, The Magician, Julian Perretta, Nile Rodgers și Toktok. Sam Gray are peste 1,5M de ascultători, lunar, pe Spotify.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending