Piese auto originale sau aftermarket? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Presa online

Piese auto originale sau aftermarket?

Published

on

piese auto originale din Bucuresti

Alegerea celor mai bune piese auto originale din Bucuresti, ori optarea pentru cele aftermarket depinde exclusiv de preferintele soferului. De asemenea, se face si tinand cont de bugetul disponibil si de piesa care necesita schimbare.

Mai jos regasiti cateva avantaje si dezavantaje pentru ambele tipuri de piese auto

Avantaje si dezavantaje piese auto originale

Bineinteles, principalul avantaj este constituit de originalitatea produselor. Piesele originale provin direct de la brand-ul producator al masinilor. Concret, daca un sofer conduce o masina BMW, va solicita magazinului de piese auto produse de la aceeasi marca. Mai mult, soferul are siguranta ca va cumpara o piesa care se va potrivi perfect masinii sale si care va da randamentul dorit. Cu toate astea, chiar daca respectivele piese auto au o calitate cu mult mai mare, exista dezavantajul costului ridicat.

Avantaje si dezavantaje piese auto aftermarket

Soferii pot gasi piese auto aftermarket in Bucuresti, in magazinele de specialitate. Acestea nu sunt fabricate de catre producatorul masinii, insa asta nu inseamna ca nu pot oferi calitate. Foarte multi soferi prefera sa inlocuiasca piesele originale care s-au deteriorat cu piesele aftermarket datorita pretului accesibil.

Singurul dezavantaj al unor astfel de piese este reprezentat de durabilitatea ceva mai redusa decat a celor originale. In acelasi timp, soferii ar trebui sa fie deschisi la optiunea aftermarket in cazul in care cumparaturile sunt facute de la un magazin de incredere, care respecta standardele impuse de producatorii auto.

Mare atentie la comerciantii neautorizati!

Alegerea magazinului trebuie sa se faca tinand cont de anumite criterii. Mai exact, soferii vor acorda atentie acestui aspect, in caz contrar, vor risca sa cumpere produse contrafacute. Magazinul trebuie ales facand o cercetare a site-ului online si ulterior, contactandu-i pe reprezentanti pentru mai multe detalii. De asemenea, in sectiunea termeni si conditii de pe platforma online a magazinului de piese, clientul poate gasi informatii relevante despre produsele vandute si activitatea prestata.

Alegerea ideala de piese auto este reprezentata de cele originale. Insa, nu toti soferii pot cheltui de fiecare data sume mari de bani in acest sens, fiind nevoiti sa se indrepte catre cele aftermarket, care functioneaza eficient.

Un partener de incredere, serios, care poate oferi piese de schimb, accesorii auto si cosumabile pentru masina d-voastra este magazinul AZ Piese Auto. Acesta se afla pe Calea Grivitei, in sectorul 1 din Bucuresti. Este pe piata de mai bine de 10 ani si lucreaza cu cei mai mari furnizori de piese auto si moto.

Advertisement

Fie ca doriti achizitionarea de piese auto originale sau aftermarket, puteti plasa o cerere de oferta pe site-ul Az-Piese-Auto.ro si, cu siguranta, vei optine un pret foarte bun pentru piesele necesare autoturismului d-voastra.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending