Connect with us

Eurovision

Piesele din Selecţia Naţională Eurovision 2011 (vezi toate piesele participante)

Published

on

Reclame

In data de 10 Noiembrie au fost anuntate cele 13 piese calificate in Finala Selectiei Nationale Eurovision 2011. Acum sa ascultam si noi piesele sa vedem cu ce ne-am ales.

1. Hotel FM – Change:

După ce anul trecut au vrut să salveze mediul înconjurător, acum cei de la Hotel FM vor să schimbe lumea. Piesa este un pop-rock care nu străluceşte, puţin inspirată după Michael Buble. Vocea lui David cred că salvează compoziţia, care este mult mai slabă decât ,,Come as one” dar care este acceptabilă raportându-ne la nivelul acestei Finale. Probabil va primi foarte multe puncte de la juriu, de la public nu prea.

2. Direcția 5 – Cinema love:

Direcţia 5 este singura trupă românească de la care doresc să ascult piese în limba Română. Aceasta este foarte fadă, nici nu se compară cu succesele Anii sau În niciun caz, şi urmează acelaşi tipar cu piesa celor de la Hotel FM. Probabil va primi multe puncte de la juriu, dar şi de la public. Este, cât de cât, de luat în seamă.

3. Laurențiu Cazan – We can change the world:

O piesă cu un aer învechit. Cred că şansa lui Laurenţiu a fost în 1993, acum este prea târziu. Va primi destule puncte de la juriu, dar de la public nu.

4. Mihai Alexandru feat. B-Body and Soul – Bang Bang:

Cum a trecut piesa aceasta de Preselecţie? Un kitsch între piesa ursuleţilor de jeleu şi Ciuleandra. Nu pot să zic ce se va întâmpla cu ea în Finală, dar sper să nu ne reprezinte.

5. Elena Leticia Moisescu – Dreaming of you:

O piesă foarte bună, compusă de Play & Win. Ar fi una dintre piesele care ar putea salva participarea noastră. Va primi puncte destule din toate părţile.

6. Dan Helciug – My Facebook girl:

O piesă greu digerabila, care vrea să fie o copie a lui Krivach, dar cade în patetic. Versurile sunt foarte haioase, mai ales faza cu mouse-ul care care s-a excitat. Nu cred că va merge nicăieri această piesă.

7. Ianna feat. Distinto & Anthony – Open your eyes:

Advertisement

În momentul în care Dragoş Chircu a renunţat să mai cânte din motive medicale, Cristian Faur l-a înlocuit cu Ianna şi Distinto. Acum piesa a devenit mult mai complexă şi şi-a pierdut din simplitatea plăcută. Un fel de pop-operă, cu nişte voci foarte puternice care trebuie luată în seamă.

8. Rallsa – Take me down:

O piesă excelentă, catchy, modernă, exact cum prinde pe piaţa muzicală Românească. Îmi place faptul că are foarte multe efecte, iar versurile sunt explicit de erotice. Nu ştiu dacă au vreo şansă să meargă în Germania dar eu le apreciez pe fete.

9. Blaxy Girls – It’s so fine:

După ce a absentat anul trecut, Costi Ionita se întoarce la Eurovision şi o face în forţă, cu o piesă excelentă. Mulţi spun că este mai slabă decât Dear mama însă eu nu sunt de acord şi cred că aceasta este mult mai comercială. Probabil va câştiga televotingul, însă nu ştiu care va fi părerea juriului.

10. Adrian Cristescu – One by one:

O piesă fără gust, fără miros, parcă pusă de umplutura. Aşteptam mai mult de la Adrian.

11. Dalma – Song for him:

Dalma este pe o pantă descendentă. Cu fiecare Selecţie Naţională piesele ei scad în valoare şi intensitate. Aceasta este foarte departe de Love was never her friend şi I’m running. Dalma are o voce foarte bună şi aş vrea să ne reprezinte la Eurovision cândva, dar cu o piesă care să merite.

12. Silivia Ștefănescu – I can’t breath without you:

Tocmai am ascultat piesa că să scriu articolul şi deja am uitat-o. O baladă fadă pusă de umplutură.

13. Claudia Pavel – I want you to want me:

O baladă R&B modernă cu sound occidental. Se vede că este compusă de echipa de suedezi a Claudiei. Va câştiga destule voturi de la public şi este de luat în seamă.

Advertisement
Sorry, there are no polls available at the moment.
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Valeria

    12 decembrie 2010 at 22:22

    Blaxy sunt cele mai bune, Au tot ce e nevoie: voce, imagine, melodie, veselie, prospetime. eu una pe ele le votez!

  2. Theodosium

    3 decembrie 2010 at 11:51

    Bang-Bang este cea mai buna!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending