Connect with us

Eurovision

Piesele din Selecţia Naţională Eurovision 2011 (vezi toate piesele participante)

Published

on

 

In data de 10 Noiembrie au fost anuntate cele 13 piese calificate in Finala Selectiei Nationale Eurovision 2011. Acum sa ascultam si noi piesele sa vedem cu ce ne-am ales.

1. Hotel FM – Change:

După ce anul trecut au vrut să salveze mediul înconjurător, acum cei de la Hotel FM vor să schimbe lumea. Piesa este un pop-rock care nu străluceşte, puţin inspirată după Michael Buble. Vocea lui David cred că salvează compoziţia, care este mult mai slabă decât ,,Come as one” dar care este acceptabilă raportându-ne la nivelul acestei Finale. Probabil va primi foarte multe puncte de la juriu, de la public nu prea.

2. Direcția 5 – Cinema love:

Direcţia 5 este singura trupă românească de la care doresc să ascult piese în limba Română. Aceasta este foarte fadă, nici nu se compară cu succesele Anii sau În niciun caz, şi urmează acelaşi tipar cu piesa celor de la Hotel FM. Probabil va primi multe puncte de la juriu, dar şi de la public. Este, cât de cât, de luat în seamă.

3. Laurențiu Cazan – We can change the world:

O piesă cu un aer învechit. Cred că şansa lui Laurenţiu a fost în 1993, acum este prea târziu. Va primi destule puncte de la juriu, dar de la public nu.

4. Mihai Alexandru feat. B-Body and Soul – Bang Bang:

Cum a trecut piesa aceasta de Preselecţie? Un kitsch între piesa ursuleţilor de jeleu şi Ciuleandra. Nu pot să zic ce se va întâmpla cu ea în Finală, dar sper să nu ne reprezinte.

5. Elena Leticia Moisescu – Dreaming of you:

O piesă foarte bună, compusă de Play & Win. Ar fi una dintre piesele care ar putea salva participarea noastră. Va primi puncte destule din toate părţile.

6. Dan Helciug – My Facebook girl:

O piesă greu digerabila, care vrea să fie o copie a lui Krivach, dar cade în patetic. Versurile sunt foarte haioase, mai ales faza cu mouse-ul care care s-a excitat. Nu cred că va merge nicăieri această piesă.

7. Ianna feat. Distinto & Anthony – Open your eyes:

În momentul în care Dragoş Chircu a renunţat să mai cânte din motive medicale, Cristian Faur l-a înlocuit cu Ianna şi Distinto. Acum piesa a devenit mult mai complexă şi şi-a pierdut din simplitatea plăcută. Un fel de pop-operă, cu nişte voci foarte puternice care trebuie luată în seamă.

8. Rallsa – Take me down:

O piesă excelentă, catchy, modernă, exact cum prinde pe piaţa muzicală Românească. Îmi place faptul că are foarte multe efecte, iar versurile sunt explicit de erotice. Nu ştiu dacă au vreo şansă să meargă în Germania dar eu le apreciez pe fete.

9. Blaxy Girls – It’s so fine:

După ce a absentat anul trecut, Costi Ionita se întoarce la Eurovision şi o face în forţă, cu o piesă excelentă. Mulţi spun că este mai slabă decât Dear mama însă eu nu sunt de acord şi cred că aceasta este mult mai comercială. Probabil va câştiga televotingul, însă nu ştiu care va fi părerea juriului.

10. Adrian Cristescu – One by one:

O piesă fără gust, fără miros, parcă pusă de umplutura. Aşteptam mai mult de la Adrian.

11. Dalma – Song for him:

Dalma este pe o pantă descendentă. Cu fiecare Selecţie Naţională piesele ei scad în valoare şi intensitate. Aceasta este foarte departe de Love was never her friend şi I’m running. Dalma are o voce foarte bună şi aş vrea să ne reprezinte la Eurovision cândva, dar cu o piesă care să merite.

12. Silivia Ștefănescu – I can’t breath without you:

Tocmai am ascultat piesa că să scriu articolul şi deja am uitat-o. O baladă fadă pusă de umplutură.

13. Claudia Pavel – I want you to want me:

O baladă R&B modernă cu sound occidental. Se vede că este compusă de echipa de suedezi a Claudiei. Va câştiga destule voturi de la public şi este de luat în seamă.

Care piesa de la Selectia Nationala Eurovision 2011 va iesi invingatoare?

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

8 Comments

8 Comments

  1. Valeria

    12 decembrie 2010 at 22:22

    Blaxy sunt cele mai bune, Au tot ce e nevoie: voce, imagine, melodie, veselie, prospetime. eu una pe ele le votez!

  2. Theodosium

    3 decembrie 2010 at 11:51

    Bang-Bang este cea mai buna!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending