Pinguinul ii face pe detectivi sa planga, astazi la Masked Singer - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Pinguinul ii face pe detectivi sa planga, astazi la Masked Singer

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la ora 21:30, la Masked Singer România, măștile vor urca pe scenă și vor oferi un spectacol grandios în încercarea de a face tot ce le stă în putere pentru a-și păstra ascunsă identitatea. Gheișa, Steaua, Șarpele, Pinguinul, Oul Dragon, Robotul și Pisica se vor duela pentru un loc în etapa următoare a competiției. 

Pinguinul va fi cel care va aduce emoție pe scena Masked Singer România și va cânta o melodie dedicată unei persoane care nu a știut niciodată cât de mult este iubită de acesta. ”Deși v-ați obișnuit să mă vedeți tot timpul vesel, cu multă energie și cu zâmbetul pe buze, în realitate am un suflet fragil. Trăiesc emoțiile cu o intensitate foarte mare și sunt un pinguin foarte vulnerabil. Melodia pe care am ales-o în această seară îi este dedicată persoanei care nu a știut niciodată cât de mult o iubesc: tata!”, va spune Pinguinul înainte de a urca pe scenă. Întregul moment îi va mișca pe detectivi, iar Alex Bogdan va izbucni în lacrimi: ”Din păcate, știu și eu ce înseamnă să pierzi un părinte și nu mă așteptam ca acest moment al Pinguinului să mă deschidă atât de tare”, va spune acesta.

Care sunt măștile ce vor merge mai departe în competiție, dar și ce vedete vor fi nevoite să renunțe la mască vedem astăzi, de la ora 21:30, la Masked Singer România. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro.

Lorena Vișan și Louis Florea – LIVE pe Facebook!

Începând din această seară, în fiecare joi, TikTokerii oficiali ai show-ului, Lorena Vișan și Louis Florea vor pune cap la cap indiciile pe care măștile le oferă și vor încerca alături de invitații lor să descopere ce vedete se ascund sub costumele impresionante. În ediția din această săptămână, Lorena și Louis o vor avea invitată pe Corina Caragea, cea care a dat viață simpaticului Pufos. Cum se vede experiența Masked Singer România dintr-o mască, aflăm azi, de la ora 21:00, LIVE pe Facebook.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending