Connect with us

A-Z NEWS

Pink vorbeşte despre rolul de viitoare mamă

Published

on

Reclame

Cum Pink tocmai a terminat filmările pentru videoclipul noului ei single „F**kin’ Perfect „, cântăreaţa a apelat la blog-ul ei pentru a explica sensul cântecului şi modul în care acesta se referă la sarcina ei.

„Realizarea acestui videoclip a fost o experienţă foarte emoţionantă pentru mine, la fel cum a fost şi compunerea piesei. Am o viaţă înăuntrul meu şi vreau ca el sau ea să ştie că o voi accepta cu braţele deschise şi iubitoare”, a explicat mama în devenire mesajul melodiei.

Pink spune că atât timp cât lumea nu este perfectă, ea vrea ca al ei copil să înţeleagă atât părţile ei bune, cât şi pe cele rele: „Şi cu toate că voi pregăti acest mic Munchkin pentru o lume uneori crudă, îl voi dota, totodată, să vadă la fel de bine şi toată frumuseţea din ea.”

Cântăreaţa de 31 de ani, măritată cu pilotul de motociclete Carey Hart, vrea să-şi înveţe viitorul copil să accepte pe toată lumea. „Există oameni buni în această lume care sunt deschişi şi iubitori. Sunt aceia care ne acceptă cu toate defectele noastre. Eu fac asta cu fanii / prietenii mei şi o voi face şi cu copilul meu, oricine decide să fie, a declarat Pink vineri.

Sursa: OK! Magazine

Foto Credit: Mirific Studio

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending