Connect with us

Emisiuni

Piton prăjit, sushi panda și steak de vită gătit de un copil, printre preparatele inedite ale serii

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Ediția de marți seară a emisiunii ,,Chefi la cuțite” a inclus în meniu toate ingredientele: chefii au jurizat dur, s-au amuzat în culise, dar și în platou și au încercat să ghicească cine se află în spatele farfuriilor misterioase de pe bandă.

“Un iranian înalt cu rochie”, “un cioban fotbalist”, sau “vărul lui Angie de la Bârgău” au fost doar o parte dintre presupunerile de la masa jurizării, însă concurenții care s-au aflat aseară în platoul celui mai iubit culinar au fost cu totul și cu totul diferiți.

Surprinzători prin apariție, pasionați de gătit, juniori talentați și oameni cu o poveste de viață impresionantă, toți și-au încercat norocul în competiția gustului. Tot aseară, chefii s-au întrecut în provocările ruletei, care le-a impus să respecte fiecare pedeapsă pe care o extrag. Dacă chef Florin Dumitrescu a jurizat fără să vorbească, folosindu-se semne și de grimase, chef Cătălin Scărlătescu a degustat preparate purtând o coroniță de zână pe cap.

Piton prăjit cu sos mata și ghimbir a fost, cu siguranță, cel mai inedit preparat al serii. Hilda Ioniță este curajoasa concurentă ce le-a propus chefilor o rețetă din țara sa de origine, Indonezia, sperând că jurații vor fi suficient de noncomformiști încât să-i acorde votul de încredere. Textura cărnii i-a intrigat pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, care au crezut că degustă crocodil gătit chiar de un ,,călugăr budist”. Cu toate acestea, aroma bogată a rețetei tradițional asiatice și prospețimea ingredientelor i-au convins pe cei trei chefi că Hilda merită să ajungă în etapa următoare a show-ului. Un alt preparat din aceeași bucătărie asiatică a fost reinterpretat de una dintre concurente într-o variantă simpatică de plating: a gătit sushi, pe care i-a așezat pe farfurie sub forma unei familii de ursuleți panda. Chiar dacă chef Scărlătescu a încurajat-o acordându-i un cuțit, nu a fost îndeajuns pentru a o trece pe concurentă mai departe.

La doar 1,35 m și 26 de ani, Irina Bardița le-a arătat chefilor că este suficient de talentată pentru a le încânta papilele gustative, în ciuda faptului că ajunge cu greu la bancul de lucru. A intrat în competiție pentru a învăța, dar și pentru a-i demonstra iubitului bucătar că se pricepe cel puțin la fel de bine în domeniul culinar, reușind să obțină în etapa jurizării pe nevăzute un cuțit binemeritat și toată aprecierea chefilor. În meniul competiției de aseară, o altă junioare de doar 9 ani a demonstrat că pasiunea pentru bucătărie poate începe încă din copilărie. Sofia Ciocan cântă la pian, a jucat în filme alături de Stela Popescu, a făcut școala de televiziune și a învățat să gătească rețetele preferate ale părinților. Micuța i-a lăsat fără replica pe cei trei jurați, atât prin savoarea preparatului pe care a ales să-l gătească, steak de vită, cât și prin degajarea cu care a intrat într-o competiție unde emoțiile dau în clocot în fiecare etapă: ”Mi-a lăsat impresia că ați născut-o deja mare.”, a afirmat Cătălin Scărlătescu. Talentul Sofiei a calificat-o mai departe în concurs, unde se va confrunta cu oameni a cărui experiență în bucătărie este mai mare ca vârsta ei, dar acest lucru nu a descurajat-o deloc.

Săptămâna viitoare, luni și marți de la ora 20:00, degustările și analizele preparatelor continuă, în alte două ediții de poveste ale show-ului ,,Chefi la cuțite”. Oameni care au făcut din gătitul cu pasiune un stil de viață, multe povești impresionante, dar și multe farfurii care îi vor convinge pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor afla în meniul de care telespectatorii Antena 1 se vor bucura și în edițiile următoare.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Vizită surpriză pe platoul ”Chefi la cuțite” pentru Florin Dumitrescu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În timpul fimărilor etapei de Bootcamp, din cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, Florin Dumitrescu a primit o vizită surpriză în locația de la Palatul Mogoșoaia. Cristina, soția sa, a venit însoțită de mama sa și cele două fetițe, Ava și Mia, pentru a-l susține și a-l încuraja în alegerea viitoarei sale echipe.

Exigent în fața concurenților, dar înduioșat de entuziasmul fetițelor de a se afla la filmări, chef Dumitrescu le-a făcut un tur amănunțit al platoului. Ava și Mia au dansat alături de chef Scărlătescu și au petrecut câteva minute bune cu Gina Pistol, fascinate de ținuta frumoasei prezentatoare. Micuțele nu sunt străine de programul intens al show-ului culinar, dar nici de sesiunile de gătit, pentru că în familia Dumitrescu, masa se pregătește împreună. Deocamdată, curiozitatea de a combina ingredientele în rețete sănătoase, sau de a fi ajutorul părinților în bucătărie la spălatul fructelor și al legumelor, transformă totul într-o joacă pe cinste pentru cele mici: Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă.”, a declarat acesta.

Nu este prima dată când comorile chef-ului își fac apariția pe platou, căci în trecut au reușit să îl surprindă și de ziua sa de naștere. Mai mult decât atât, Cristina Dumitrescu este alături de Florin la fiecare finală, pentru a-i purta noroc. Cu două sezoane ”Chefi la cuțite” în palmares, o serie de proiecte personale de succes și o agendă care abundă în evenimente și deplasări prin țară, tatăl-bucătar admite că pentru el familia este cel mai prețios refugiu: ”Timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puțin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri și alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite, a spus, mândru, Florin Dumitrescu.

Cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Connect-R dansează, după o pauză de nouă ani, Romică Țociu se sperie de mișcările lui Salman Khan

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Dansul este posibil să le facă oareșce probleme lui Connect-R și Romică Țociu, diseară, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Lui Connect-R, care îl va imita pe Jason Derulo, îi este teamă că nu va reuși să respecte mișcările pe care i le-a predat coregrafa show-ului, Furnica, și asta din cauză că nu a mai dansat pe scenă din anul 2009.

La rândul său, Romică se sperie de viteza de mișcare pe care o are Salman Khan, megastarul bollywoodian pe care va trebui să-l imite. “După dansul ăsta, o să iau două bilete la Techirghiol, pentru durerile de șale”, spune el.

Cum vor reuși Connect-R și Romică Țociu să se descurce pe scenă, pe partea de coregrafie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, față în față cu jurații ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Prieteni foarte buni și colegi pe platourile de filmare, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu iau cu asalt bucătăria Chefi la cuțite în cel de-al șaselea sezon, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Mai mereu puși pe șotii, cei doi își vor face apariția în fața celor trei maeștri ai bucătăriei plini de făină, însă ce părere vor avea chefii despre această rețetă plină de ”umor” rămâne de văzut.

Atât Liviu, cât și Andrei, recunosc că nu stăpânesc foarte bine arta gătitului, însă speră ca și în acest domeniu să se completeze la fel de bine ca pe platourile de filmare. Fără un plan bine stabilit în ceea ce privește rețeta, dar cu multe așteptări, cei doi își propun să lucreze ca într-o bucătărie profesionistă, acolo unde există un head chef, dar și un sous chef. Așadar, unul dintre ei va da indicațiile, în timp ce celălalt se va încumeta să le transforme într-un preparat demn de pus pe bandă, special dedicat chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

”Eu nu vreau să gătesc ceea ce știu. Nici nu știm ce gătim. Ne vom pune ceva în gând, gândul o să ne dea un scurtcircuit și atunci vom pune în tigaie sau în cuptor mâncarea. O gătim la foc mărunt și așa va ieși un preparat extraordinar de bun. Chefii vor spune wow!”, a mărturisit Liviu Vârciu încrezător înainte de a ajunge la bancul de lucru.

Andrei Ștefănescu nu își pune la fel de multe speranțe în această jurizare ca bunul său prieten, fiind convins că preparatul lor îi va trece pe cei trei chefi printr-o degustare ”la cuțite”: Era să mor când am realizat că trebuie să venim la ”Chefi la cuțite” să gătim. Apoi mi-am dat seama…de ce să mor eu, când pot să-i omor pe chefi?! Așa că i-am zis lui Liviu…ne îmbrăcăm frumos, mergem în platou, gătim și îi omorâm pe chefi la propriu. Nu știu dacă se vor risca și vor gusta din preparatul nostru, dar am vrut să scăpăm de concurență și să îi distrugem!”, spune Andrei cu zâmbetul pe buze.

Cum s-au descurcat Liviu și Andrei la Chefi la cuțite, de ce au caracterizat venirea lor în emisiune drept ”o nebunie”, dar și ce vor avea chefii de spus despre preparatul lor misterios, telespectatorii Antena 1 vor afla într-un nou sezon al show-ului culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending