PLAGIAT LA EUROVISION | Danemarca acuzata de plagiat cu piesa castigatoare! Vezi ce reguli noi intriduce EBU pentru concursul din 2014! (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Eurovision

PLAGIAT LA EUROVISION | Danemarca acuzata de plagiat cu piesa castigatoare! Vezi ce reguli noi intriduce EBU pentru concursul din 2014! (video)

Published

on

Eurovision 2013 s-a incheiat! Am aflat castigatoarea, am aflat rezultatele Semifinalelor si mai ramane sa aflam clasamentele separate juriu – televoting, cine sunt Miss si Mister Eurovision 2013, castigatorii ESCRADIO Awards si, cine va primi premiul pe care nimeni nu si-l doreste – Barbara Dex.

Problemele enumerate mai sus le vom publica pe masura ce le vom afla, acum sa vedem ce s-a intamplat la Eurovision 2013 si ce este de facut pentru 2014.

Cezar a luat locul 13, un loc foarte bun in opinia mea, locul 13 din 39. Contratenorul roman s-a prezentat excelent, dar doar atat s-a putut. Ii multumim lui Cezar pentru prestatia excelenta si locul obtinut.

Acum sa trecem un pic la partea mai intunecata a concursului. Melodia castigatoare, Only teardrops este acuzata ca ar fi inspirata dupa o melodie a trupei olandeze K-Otic intitulata I surrender. Problema este ca sunt cateva note in aceasi tonalitate, dar nu se indeplineste minimul de 7 note pentru a se considera plagiat.

[youtube]http://youtu.be/k59E7T0H-Us[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/7A3IS5lTf_I[/youtube]

Pe langa asta Emmelie are si alte probleme, fostul ei iubit amenintand-o ca daca nu- i plateste o anumita suma de bani, acesta va face public un filmulet cu castigatoarea Eurovision 2013 in care aceasta ii face sex oral.

Alta pata neagra, sunt acuzatiile aduse Azerbaidjanului cum ca ar fi cumparat voturi in Lituania si Malta.

Acum sa vedem ce s-a intamplat sambata seara! Ungaria a terminat in primele 10, fiind marea surpriza din acest an, in timp ce numele mari ale acestui concurs, Bonnie Tyler si Cascada s-au zbatut in coada clasamentului.

Casele de pariuri nu au gresit foarte mult primele 5 clasate din acest an. Danemarca era marea favorita si a castigat. Azerbaidjanul era a patra favorita si s-a clasat pe locul 2, Ucraina era a doua favorita si s-a clasat pe 3, Norvegia era a treia favorita si s-a clasat pe 4, iar Rusia era a cincea favorita, clasandu-se in Finala pe locul 5.

Votul geo-politic se pare ca a mai existat, insa la un nivel foarte mic. Romania nu a primit puncte de la niciun vecin, cu exceptia Republicii Moldova, in schimb s-a intarit o axa de voturi din ce in ce mai amplificata, Azerbaidjan, Grecia, Malta si Romania acordandu-si impreuna, una alteia, un total de 89 de puncte! Despre cum a votat Europa si in ce directie s-a dus votul fiecarei tari vom vorbi intr-un articol mai elaborat, maine.

Ce sa ne asteptam de la Eurovision 2014?
EBU a schimbat deja regulamentul care prevedea ca o tara neparticipanta trebuie sa televizeze concursul intr-un an pentru a primi drept de participare anul urmator, astfel ne putem astepta la o revenire a Turciei, Bosniei si Hertegovina, Portugaliei, Slovaciei, Poloniei, Republicii Cehe, Andorrei, Marocului si a statului Monaco. De asemenea directorul televiziunii nationale din Luxemburg a anuntat ca Luxemburgul este pregatita sa revina in concurs dupa 20 de ani. Tot anul urmator este posibil sa debuteze in concurs Liechtenstein si Kazahstan.

Voi ce parere aveti despre Eurovision 2013? Merita Danemarca victoria?

Comentarii

comments

Advertisement
7 Comments

7 Comments

  1. iulia

    22 mai 2013 at 20:22

    Danemarca plagiat! CEZAR WINNER! Nimic mai mult!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending