Connect with us

Reality Show

Follow up: Planul lui Liviu, de a-i lua Biancăi inclusiv câinele, a ieșit la iveală de față cu toți colegii de insulă

Published

on

 

Povestea cuplurilor este într-o continuă schimbare, noul episod aducând multe informații care au dus la decizii și confruntări. Sorin cu Bianca, pe cealaltă insulă au devenit din ce în ce mai apropiați, petrecându-și noaptea unul în brațele celuilalt și sărutându-se pentru prima dată de când se află pe insulă. „Nu credeam că se pot întâmpla atât de multe lucruri în viața mea în doar o săptămână”, a spus Bianca.

Însă lucrurile și starea ei de bine s-au schimbat atunci când a aflat veștile despre conținutul biletului scris de Liviu pentru Nicoleta și despre planul lui de a i-l lua pe Brutus, cățelul ei și de a nu o lăsa să își ia hainele. Strategia lui s-a bazat pe faptul că ispitele ajung în țară mai devreme decât concurenții și că mesajul lui va fi transmis. Cu această ocazie, Bianca a făcut mai multe mărturisiri despre Liviu. Pentru prima dată încep să iasă la iveală lucruri despre care Liviu a făcut cu totul alte declarații în testimonialele pentru emisiune, printre care și faptul că el i-a oferit Biancăi independența financiară, lucru negat de Bianca, care a spus că nu este nimic adevărat și că singurele lucruri pe care le are sunt hainele și câinele. Ea a vorbit și cum s-a comportat Liviu cu fosta soție după divorț, dar și cu familia lui, frații lui, intentându-le tuturor mai multe procese.

 

Mai mult, Bianca a avut o rugăminte către echipă: dacă ar putea pleca și ea mai devreme, împreună cu ispitele, și nu atât pentru a-și recupera puținele bunuri de acasă, ci pentru că… îi e frică de Liviu, cu care nu ar fi vrut să se mai întâlnească. Întrebată dacă el a agresat-o fizic, ea a arătat mai multe poze pe telefon, imagini cu vânătăi pe corpul ei provocate de Liviu.

Imediat după aceste mărturisiri, pe insula băieților a pornit alarma. De față cu ispitele și cu ceilalți colegi de insulă, lui Liviu i s-au arătat imaginile cu Bianca sărutându-se cu Sorin, el spunând că relația lor s-a terminat. Întrebat ce se va întâmpla cu ei atunci când vor pleca acasă, el a spus că nu știe și că nu are niciun plan. Intrebat și dacă se va răzbuna pe ea, dacă o va pedepsi sau dacă a umilit-o vreodată, a spus că „nu” și că a jignit-o doar când s-au certat pentru copiii lui. După aceste lucruri spuse, i s-a arătat biletul scris și i s-au cerut explicații. Și colegii de insulă au fost puși să spună ce cred citind acest mesaj, cu toții înțelegând același lucru: că el vrea să o lase fără haine și fără animalul iubit, făcându-l pe Aurel să spună „Liviu, asumă-ți unele lucruri și gata. Fii bărbat, ai 43 de ani!”.

Tot acum au mai ieșit la iveală și alte secrete ale acestui cuplu, despre care telespectatorii vor afla mai multe în episodul următor.

 

Suferind din cauza plecării lui Andy, Diana a povestit într-un testimonial trecutul ei și cât de mult a fost afectată de despărțirea părinților. Ea a spus că abia la întâlnirea cu Andy a descoperit ce înseamnă să iubească cu adevărat, adăugând că el o făcea fericită „din toate punctele de vedere” și dorindu-și să lupte pentru el. În această ediție toate concurentele au participat la un concurs pe plajă cu un premiu dorit de toată lumea: două salturi cu parașuta. Singura dezinteresată de eveniment a fost Diana, care a venit la concurs plângând, fiindu-i dor de Andy. Aici ea a avut o surpriză, întoarcerea lui Andy, moment foarte emoționant pentru concurentă. La rândul lui, Andy a declarat că a fost foarte surprins de suferința ei. ”Mă așteptam să spună (Ben) lucruri rele despre Diana (…) ca să mă facă pe mine să o privesc altfel. Dar nu mi-a schimbat părerea pentru că eu nu o judec pe ea. Nu am venit aici să o judec. Am venit să o ajut să înțeleagă că un bărbat îi poate oferi mult mai multe decât stabilitate financiară”, a spus ispita. Mai mult, ei au câștigat și prima etapă a concursului și primul salt. În a doua etapă, care le-a testat diverse abilități, cuplul care s-a bucurat de marele premiu a fost cel alcătuit din Sorin și Bianca.

Alexandra a participat la o ceremonie a focului unde a văzut noi imagini cu Aurel. În ciuda faptului că nu îi este ușor, ea rămâne neclintită în decizia de a lua o hotărâre doar după ce va vorbi cu Aurel.

 

Pe insula băieților concursul a avut alt premiu de care s-au bucurat Cătălin și Deea, provocarea numită „praștia umană”. În cea de-a doua parte a concursului, premiul care a constat într-o excursie într-unul dintre cele mai fierbinți orașe din Thailanda, Pattaya, a fost câștigat de Aurel și Maria.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Accidentări în lanț printre Lemuri înaintea unei noi nominalizări în ”Ultimul Trib”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Lemurii au reușit să câștige vila de lux la ultima probă de Teritoriu din Ultimul Trib, însă prețul plătit a fost unul destul de mare, astfel că săptămâna aceasta, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, echipa galbenă întră cu emoții în lupta de Nominalizare.

Înaintea unei noi probe de nominalizare, Lemurii sunt destul de temători având în vedere accidentările în lanț din echipa lor, care au culminat la jocul de Teritoriu, unde Daniela Crudu a căzut pe o mână și s-a rănit grav.

”Am fost în situația de a nominaliza pe cineva de două ori și nu mai vrem acolo. De data aceasta e mai ciudat, mai ales că avem ceva accidentări… Ioana s-a rănit la palme, are răni, Dima are o problemă la picioare și i se blochează mușchiul când vrea să alerge, Ionuț cu genunchiul nu e bine”, a spus Sorana.

În plus, nici Paula Chirilă nu este în formă maximă, deși a scăpat de rana de la ochi. ”Paula, pe lângă accidentările mai vechi, are o accidentare în zona inghinală, care s-a agravat la probă”, a spus Sorin Brotnei.

Cum se vor descurca cele trei echipe în noile teritorii și cine va reuși să își păstreze componența actuala, telespectatorii pot afla joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Concurenții din ”Ultimul Trib” pun la cale o răzbunare: ”Sunt înrăit, o să îi scot unul câte unul!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Pe insula pustie din Madagascar se pune la cale un plan de răzbunare după ce săptămâna trecută, în ”Ultimul Trib”, la Antena 1, Cameleonii și Lemurii și-au unit forțele pentru a-i scoate din vila de lux pe Crocodili.

După sosirea în Madagascar, Crocodilii și-au impus supremația și au reușit două săptămâni la rând să câștige proba de Teritoriu, așa că s-au bucurat de viața ușoară de la vila de lux. Dorința de a-i scoate din confort și de a-i destabiliza pe sportivi i-a determinat pe Cameleoni și Lemuri să își unească forțele în ultima ediție a emisiunii ”Ultimul Trib”, iar planul lor a dat roade spre supărarea Crocodililor. ”M-am supărat foarte tare pentru că cele două echipe s-au aliat împotriva noastră, doar așa au putut să ne bată. Am fost foarte traumatizată când am mers la Alex și mi-a spus că de cinci minute nu își mai simte picioarele”, a spus atunci Roxana Chiperi.

Ajunși pe insula pustie, aceștia au fost nevoiți să se mulțumească, așa cum au făcut-o și alții înainte a lor, cu un trai modest, cu mese formate mai mult din orez și nucă de cocos și cu nopțile petrecute sub cerul liber. Noile condiții i-au făcut însă să se gândească la un plan de răzbunare. ”Nu sunt obosit, sunt foarte înrăit! Îi distrugem pentru ce s-a întâmplat! O să îi scot eu din concurs, unul câte unul”, a spus supărat Alex Filip, căpitanul echipei roșii.

Cum se vor descurca cele trei echipe în noile teritorii și cine va reuși să își păstreze componența actuala, telespectatorii pot afla joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Randi este alături de Alex și de bunica ei, mâine, la Visuri la cheie!  

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Mâine, de la 20:30, la Visuri la cheie, le vom cunoaște pe Alex și pe bunica ei și vom vedea cum echipa emisiunii le va schimba destinul și le va oferi o casă superbă într-un loc în care să poată începe o nouă viață.

Pe lângă locuința construită de la zero, cele două vor avea parte de multe surprize, vor merge în vacanță și vor face cunoștință și cu unul dintre artiștii preferați ai lui Alex, Randi, alături de care vor petrece timp prețios. Artistul va cânta la pian o piesă extrem de emoționantă, Aceeași întrebare, ale cărei versuri au fost adaptate special pentru bunică și nepoata ei.

Impresionat de povestea lor și fericit că le-a putut aduce și el zâmbetul pe buze, Randi a declarat: “Visuri la cheie este o emisiune cu și despre oameni și mă bucur mult că am putut lua parte la acest proiect și am putut face o bucurie unei familii așa cum știu eu mai bine, prin muzică. Pentru mine, povestea acestei familii a fost o adevărată lecție de viață despre cum să mergi mai departe.”.

Miercurea aceasta, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu vor face totul pentru a le aduce fetei și bunicii ei bucuria în suflete și motive să creadă într-un viitor mai bun.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending