Connect with us

Emisiuni

Plasa de Stele, Antena 1: Moroşanu, din avion privat la control în autobuz! S-a trezit lângă un sicriu în autobuzul aeroportului!

Gloria Antonescu - Reporter special

Published

on

Cătălin Moroşanu este cu siguranţă protagonistul uneia dintre cele mai spectaculoase farse de la Plasa de stele. Cu trei ani în urmă, echipa emisiunii a antrenat o adevărată desfăşurare de forţe pe şoseaua Transfăgărăşan pentru a „pune în scenă” un accident spectaculos. Pentru farsa care l-a avut în prim plan pe luptător, circulaţia pe şosea a fost oprită, 3 maşini au fost aruncate în prăpastie, iar una dintre ele a explodat. De 1 aprilie, ziua supremă a farselor, pentru Cătălin Moroşanu, echipa de la Plasa de stele a închiriat un avion privat cu plecare din Amsterdam, a ocupat avionul cu actori complici la farsă, a creat un punct de control fictiv la sosire, iar acestea sunt doar câteva dintre datele cheie ale unei farse puţin spus senzaţionale. Luni, 1 aprilie, de la 20.30, Dan Negru revine la Antena 1 cu Plasa de stele. Uite prin ce a trecut Cătălin Moroşanu de această dată!

 

Povestea farsei lui Moroşanu a început cu o deplasare la Amsterdam pentru semnarea unui contract. La întoarcere însă, luptătorul a aflat că va călători în stil V.I.P, într-un avion privat alături de mai multe persoane importante, bineînţeles toţi actori ai emisiunii “Plasa de stele”. Pe parcursul zborului, Moroşanu va avea parte de a doua surpriză, de această dată mai puţin plăcută. În scurt timp, pasagerii vor afla că avionul va devia de la cursul prestabilit, urmând să aterizeze pe un alt aeroport datorită unor manevre NATO în capitală. Zis şi făcut!

 

La coborârea din avion, aflat pe teritoriu necunoscut, Moroşanu va urca în autobuzul care avea să-l ducă spre terminal. De aici, situaţia va deveni halucinantă de-a dreptul! O bătrână va urca cu o capră şi va încerca să-i vândă lui Moroşanu tot felul de produse, câţiva oameni vor transporta în autobuz un sicriu, taraful cântând lângă, acestea sunt doar două dintre momentele extrem de ciudate de care luptătorul va avea parte în autobuz. Lucrurile se vor complica şi mai mult când din avion privat, sportivul va ajunge pe mâna unui controlor.

Cum a reacţionat Moroşanu, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, numai la Antena 1. Telespectatorii vor avea parte nu numai de această farsă savuroasă cu reacţii pe măsură, ci de multe alte surprize, între care şi povestea incredibilă a unei farse de zile mari pentru Maria Cârneci. Ajunsă în casa fiului ei, interpreta s-a trezit cu o surpriză de proporţii! Edi, băiatul ei, i-a spus că urmează să se stabilească în străinătate alături de noua sa iubită, Francesca, o tânără foarte pretenţioasă cu o ocupaţie şi prieteni foarte ciudaţi. Tot astăzi, Sorana face farse celor mici, mai mulţi copii “transformându-se” în păpuşi vorbitoare.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kv0FZ9_FEek[/youtube]

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending