marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuni"Play IT", cea mai fresh şi dinamică emisiune de IT&C, la Kanal...

  „Play IT”, cea mai fresh şi dinamică emisiune de IT&C, la Kanal D2

  Din 11 noiembrie, Kanal D2 aduce publicului pasionat de fenomenul IT şi de noile tehnologii, emisiunea “Play IT”, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30.  

  Bianca Iordache discută, alături de invitatii săi, despre cele mai recente informaţii din lumea tehnologiei, gadgeturi, device-uri, jocuri, softuri şi aplicaţii, aducând în prim-plan inovațiile care schimbă modul în care ne desfășurăm activitățile zilnice. Fie că sunteti pasionaţi de tehnologie, dispozitive inteligente, sau doar dornici de a vă simplifica viaţa cu ajutorul acestora, „Play IT” este o sursă de inspiraţie.

  Moderatoarea „Play IT” este Bianca Iordache, pasionată de tehnologie şi pregătită să ofere cele mai captivante informatii și interviuri cu invitați din diverse domenii, fie ca este vorba despre specialişti în IT şi tehnologie,  influenceri, vedete TV, pasionaţi de tehnologie şi cu poveşti interesante de împărtăşit.  

  Nu doar un show IT&C, „Play IT” va include şi o componentă educațională. În fiecare ediție, echipa emisiunii atinge subiecte de actualitate și de larg interes. În cadrul campaniei“#Jos filtrele!”, spre exemplu, se dezbate impactul social şi psihologic al abuzului de filtre de înfrumuseţare, disponibile pe toate platformele social media, asupra tinerilor şi a modului în care aceştia încep să perceapă realitatea, să se autoevalueze şi poziţioneze în funcţie de aspectul fizic distorsionat. Bianca Iordache discută cu psihologi, jurnalişti, influenceri.

             

  Despre Bianca Iordache: a intrat în echipa online Kanal D în 2023, unde a prezentat “Bravo, ai stil! Backstage, apoi “Play IT”, pe canalul de YouTube WOWnews. Înainte de a veni la Kanal D a lucrat ca reporter, realizator si prezentator TV. Este absolventa a Facultății de Drept.   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente