Connect with us

Emisiuni

“Playtech” scoate gadgetul la raport, din 28 septembrie, la Prima TV

Avatar

Published

on

Cele mai practice aplicaţii, cele mai noi gadgeturi, cele mai ingenioase idei ale dezvoltatorilor români în IT sunt principalele subiecte ale emisiunii prezentate de Lucian Popescu.

Tehnologia poate fi numit al cincelea element indispensabil vieţii noastre pe Pământ, având în vedere că într-o zi obişnuită ne folosim de cel puţin două dispozitive mobile şi de programe sau aplicaţii care rulează pe acestea. Tocmai de aceea, noua emisiune “Playtech”, care debutează duminică 28 septembrie, la Prima TV, îşi propune să “traducă” tehnologia într-un limbaj prietenos, cu teste inedite pentru telespectatori.

Aplicaţii, gadget-uri, jocuri, toate sunt analizate în laboratorul Playtech, împreună cu specialişti în domeniu şi vedete pasionate de tehnologie. Noutăţile din IT şi detaliile despre noi produse, gata de lansare, sunt aduse de editorii playtech.ro, iar printre invitaţi se vor număra şi românii care, cu ingeniozitate şi determinare, au contribuit la dezvoltarea pieţii de tehnologie.

Prezentatorul emisiunii este Lucian Popescu, un tânăr care a făcut cunoştinţă cu tehnologia încă de la vârsta de 7 ani. De la telefonul mobil al tatălui, la propriul smartphone au trecut zece ani, ani care l-au făcut pe prezentatorul Playtech  să creadă, cu multă convingere, că „cei care spun că tehnologia ne trage după ea au perfectă dreptate”.

Pentru ţine pasul cu tehnologia, nu rataţi “Playtech”, din 28 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 10:30, doar la Prima TV.

Foto credit: Prima TV

Comentarii

comments

laura.anton@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending