Plecarea lui Mihai Trăistariu a amânat cu o zi eliminarea concurenţilor de către telespectatori! Câţi romani s-au uitat la show-ul din junglă? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

Plecarea lui Mihai Trăistariu a amânat cu o zi eliminarea concurenţilor de către telespectatori! Câţi romani s-au uitat la show-ul din junglă?

Published

on

Se pare că bărbații sunt mai sensibili decât femeile în jungla africană! Ieri, Mihai Trăistariu a cedat în fața greutăților și a strigat: Sunt celebru, scoate-mă de aici!, formula magică prin care s-a întors în civilizație.

Începând de ieri, românii sunt invitați să voteze prin apel sau SMS la 1264 favoriții lor pentru titlul de Regele sau Regina Junglei. Eliminările au început, iar cel care obține cele mai puține voturi va părăsi tabăra celebrităților. Fiecare vot contează, și doar cei de acasă pot hotărî cine va fi marele câștigător. Chiar dacă un concurent a cedat presiunii și a strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!, votarea continuă pentru ziua următoare.

Episodul cu numărul 11 al super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost, din nou, lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul orar 20:30 – 22:42. Ediția de aseară a fost urmărită la nivel național de peste 2.2 milioane de români, iar în minutul de aur de la 21:27 peste 2.8 milioane de persoane urmăreau întâmplările celebrităților din jungla africană!

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a condus detașat topul audiențelor cu 14.6 puncte de rating și 30.5% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a reușit să obțină rezultate de aproape trei ori mai mici: un rating mediu de 5.1 puncte și 10.5% cotă de piață. 

Dorian Popa

Mihai Trăistariu a ieșit din competiție

Mihai a fost unul dintre concurenții care a stârnit destul de multe discuții în tabără. Firea lui sensibilă, faptul că prefera să stea retras și să nu pară foarte interesat de discuțiile colegilor din tabără l-au făcut să nu fie unul dintre personajele foarte iubite din tabăra Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Ba mai mult, a reușit chiar să aducă antipatia câtorva dintre celebrități, din cauza atitudinii lui. Primul moment a fost acela în care nu l-a ajutat pe Dorian să își toarne apa în duș, iar al doilea și, poate, cel mai important, când a refuzat să facă misiunea secretă (să spele hainele colegilor din tabără), în urma căreia ar fi primit usturoi pentru toată lumea.

Ieri, după 11 zile petrecute în tabăra celebrităților din Africa de Sud, Mihai Trăistariu a cedat în fața greutăților: “O zi în junglă mi se pare o aventură, 5 zile mi se par o nebunie, 10 zile mi se par o crimă, iar 11 zile mi se par un lagăr de exterminare. Simt deja că am depășit pragul meu psihologic și, totuși, mă bucură asta. Înseamnă că sunt, totuși, un învingător”, a spus Mihai chiar după ce a ieșit din tabără.

Pagini: 1 2 3

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    27 februarie 2015 at 16:11

    audiente mai mari decat joia trecuta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending