Connect with us

EVENTS

Hanx Writer, aplicaţia pentru iPad lansată de actorul american Tom Hanks

Published

on

Tom Hanks a lansat o aplicaţie pentru iPad, numită Hanx Writer, care permite utilizatorilor să redacteze texte aşa cum ar face-o pe o veche maşină de scris, informează gala.fr., notează Mediafax.

Tom Hanks şi-a dorit să îmbine frumuseţea vechilor maşini de scris cu magia digitalului. Astfel, în parteneriat cu compania Hitcents, starul în vârstă de 58 de ani a lansat, vineri, aplicaţia pentru iPad Hanx Writer.

Aplicaţia este gratuită și permite utilizatorilor să redacteze texte ca şi cum ar apăsa pe tastele unei vechi maşini de scris. Actorul a fost foarte atent cu cele mai mici detalii: se aud sunetele tastelor, zgomotul făcut de tambur etc. Totodată, aplicaţia are o versiune premium, cu plată, care permite crearea de documente variate, cu noi fundaluri de ecran şi fonturi diverse. Este vorba de o nouă interfaţă care în mod sigur va seduce numeroşi nostalgici.

Pe contul său de pe platforma online Twitter, starul a explicat că „dorea să regăsească senzaţia unei vechi maşini de scris manuale, să audă zgomotul tastelor”. Actorul este pasionat de maşini de scris şi spune că adoră să scrie astfel „dimineaţa, bându-şi cafeaua, indiferent unde ar fi în lume, dar mai ales în bucătăria lui”.

Viitorul se va scrie pe Hanx Writer”, a declarat Tom Hanks.

Foto Credit: hitcents.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending