Plictisit de același decor zi după zi? Iată cum poți să aduci un look fresh locuinței tale! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Plictisit de același decor zi după zi? Iată cum poți să aduci un look fresh locuinței tale!

Published

on

În viața de zi cu zi trebuie să faci față tuturor provocărilor ce țin de job, de familie sau de proiecte personale. De aceea, când ajungi acasă, trebuie să simți că pășești într-o adevărată oază de relaxare, unde îți poți încărca bateriile în orice moment. Din fericire, dacă ești nemulțumit de aspectul locuinței tale, poți foarte ușor să optezi pentru câteva trucuri ce vor reda un look fresh căminului tău!

4 trucuri pentru o locuință de vis

  • Amenajează un colț din natură

Plantele de apartament reprezintă elemente deosebite pentru decorațiuni, dar acestea au, în plus, și numeroase beneficii pentru sănătate: purifică aerul, ajută la combaterea insomniei și a depresiei, și absorb toxinele din casă. În general, comuniunea cu natura este importantă pentru dezvoltarea unui corp armonios, așa că dacă nu petreci suficient timp în aer liber, este cu atât mai important să-ți decorezi locuința cu ajutorul unor ghivece cu plante!

  • Pune-ți locuința într-o lumină diferită

Câteodată, pur și simplu ai nevoie să te gândești la o situație dintr-o altă perspectivă. Aceeași metodă poate fi aplicată și la decorarea unei locuințe! Încearcă să optezi pentru un bec inteligent ce-ți luminează încăperea în diferite culori, în funcție de starea ta. Vrei să te relaxezi după o zi epuizantă și să privești un serial? Schimbă lumina pe albastru. Vrei să dai o petrecere și să-ți chemi prietenii? Atunci schimbă pe culoarea verde. Posibilitățile sunt nenumărate, iar tu poți să-ți exprimi de fiecare dată personalitatea cu ajutorul culorilor, fără să faci vreo modificare majoră în locuință. Ți se schimbă dispoziția? Doar schimbi lumina printr-o apăsare de buton!

  • Creează impact ca să privești altfel lumea exterioară

Ferestrele pot fi considerate adevărații „ochi” ai casei. Practic, ferestrele îți reamintesc că mai există o lume care se află în afara căminului tău. Așa că este important să înnobilezi acest spațiu cu elementele potrivite. De exemplu, cei de la Hornbach.ro te pot ajuta să alegi cele mai potrivite perdele pentru casa ta, care te vor face să vezi lumea cu alți ochi! Trebuie să ții cont de faptul că modelul ales ar trebui să se armonizeze cu restul încăperii, iar pentru dormitor ar fi ideal să optezi pentru o perdea dintr-un material mai plin prin care razele soarelui nu vor putea pătrunde, ca să te poți odihni chiar și în timpul zilei, dacă ai nevoie. O perdea nouă își face simțită prezența în fiecare zi: e de ajuns să arunci o privire în cameră și imediat vei constata că ceva s-a schimbat și a creat un nou vibe în acel loc.

  • Amenajează un colț dedicat pasiunilor tale

O metodă inedită de a aduce un look fresh locuinței este să amenajezi un spațiu numai al tău, fie în sufragerie, fie în dormitor. De exemplu, dacă ești un mare iubitor de cărți, poți să amenajezi un colț în care să ai un fotoliu confortabil, o lampă cu lumină puternică și o măsuță pe care să așezi cartea și un pahar cu vinul preferat. Dacă îți place să-ți folosești creativitatea și ești pasionat de tot ceea ce ține de creație: pictură, sculptură, lucru manual, atunci îți poți amenaja o masă de lucru și un dulăpior, unde să păstrezi materialele de care ai nevoie. Iar dacă vrei să personalizezi și mai mult camera, așază pe un perete poze făcute de tine, picturi, amintiri din vacanțe și orice îți trezește spiritul creativ. La urma urmei, un look fresh înseamnă să-ți decorezi locuința cu acele elemente care au însemnătate pentru tine!

În concluzie, aceste patru trucuri te pot ajuta să schimbi imaginea locuinței tale, iar tu vei căpăta forțe proaspete pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele importante pentru tine!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending