Connect with us

ALL MEDIA

“Plimbarea” Antenei 3 la Palatul Cotroceni de asta vara, fara pronuntare din partea CNA!

Redactia Radar de Media

Published

on

CNA a analizat, marţi, ştirile, dezbaterile şi clipurile referitoare la “plimbarea” desfăşurată pe 10 august în jurul Palatului Cotroceni de jurnalişti şi realizatori ai Antena 3, singura propunere în acest caz, de amendă de 30.000 de lei, neîntrunind numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată, inforemeaza Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, ştirile, dezbaterile şi clipurile referitoare la “plimbarea” desfăşurată în jurul Palatului Cotroceni pe 10 august 2014 de jurnalişti şi realizatori ai televiziunii de ştiri Antena 3, la care au participat şi alte persoane. Aceste ştiri, dezbateri şi clipuri au fost difuzate la Antena 3, însă unele dintre acestea au fost difuzate şi pe Antena 1.

În urma difuzării acestora, CNA a primit un număr de 59 de reclamaţii, unele dintre acestea făcând referire la limbajul folosit, altele la faptul că jurnalişti şi realizatori au vorbit despre “confiscarea” de către Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a televiziunii Antena 3. Alte reclamaţii au făcut referire la faptul că realizatori ai Antena 3 au incitat telespectatorii să participe la această “plimbare”.

Prezentă la şedinţa CNA de marţi, reprezentanta Antena 3 şi Antena 1, Mirela Bomboe, a declarat că a constatat “cu stupoare” că foarte multe dintre reclamaţiile făcute pe acest subiect “au acelaşi conţinut”. “Este clar că este o acţiune organizată împotriva Antena 3. Probabil vom face demersuri la instituţiile abilitate să aflăm cine sunt persoanele care fac aceste reclamaţii, cine mobilizează aceste persoane, cred că este interesant să vedem cine sunt în realitate”, a mai spus Bomboe.

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending