Ploaie de concuernti la Cerbul de Aur, prima zi de festival... - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Ploaie de concuernti la Cerbul de Aur, prima zi de festival…

Published

on

Cum era firesc si de asteptat Cerbul de Aur 2009 a debutat in forta si a stralucit in Piata Sfatului de la Brasov. Seara a fost deschisa de evergreen-uri cantate de cele mai bune voci romanesti. Luminita Anghel, Nico, Nicola, Paula Seling, Gabriel Cotabita, Aura Urziceanu si multi alti au dat startul Cerbului. Finalul recitalului a fost incheiat cu piesa “We are the world” a lui Michael Jackson cantata de toti artisti urcati pe scena.

Concursul de inerpretare (prima seara) a adus in fata spectatorilor o varietate de voci care mai de care mai bune.

Cu numarul 1 in concursul international a urcat pe scena reprezentantul Italiei, Massimo Bertacci a ocupat primul loc la prestigiosul festival de la Cesme (Turcia), la Festivalul Internaţional „Moskoj Uzel” din Rusia şi la Festivalul Internaţional „Astana 2007″ din Kazahstan. Massimo a interpretat piesa „Time” – Provinciali.

Din indepartata Australie, Xonia a debutat cu melodia traditionala „Trandafir de la Moldova” orchestrata pe ritmuri dance. Xonia a reprezentat Australia la ediţia 2006 a Concursului Internaţional „Miss Diaspora” din România. A colaborat cu personalităţi din industria muzicală, precum Martin Jenkins de la VHJ Music, Rob Davis, care a compus piesa „Can’t Get You Outta My Head” pentru Kylie Minogue si Brian Rawling (Cher, Danni Minogue ).

Numarul 3 l-a adus in concurs pe italianul Roberto Meloni ce a reprezentat Letonia. El a cantat melodia „Say Something” a lui Laurentiu Cazan.  A continuat concursul repezentatul Belgiei ce a interpretat melodia „Dincolo de Nori” a celor de la Holograf cantata in limba romana. Raffaele a intrat in concurs pe pozitia cu numarul 4 si a incheiat prima parte a concursului de interpretare din seara asta. Publicitatea nu a lipsit de la Cerb !

Geta Burlacu din Republica Moldova a urcat pe scena de la Brasov cu numarul 5. Geta este profesoară de canto, a câştigat numeroase concursuri internaţionale din Franţa, Germania, Spania, Danemarca, România, Ucraina şi Belarus. În mai 2000, a participat la un master-class Jazz-Duo, cu Anca Parghel, în Belgia. În 2007 a cântat în deschiderea concertului susţinut de artistul cubanez Eliades Ochoa la Teatrul Naţional din Bucureşti. Moldoveanca a inerpretat melodia inspirata din folclor „Foaie verde trei surcele”.

Sergey Grigoryan din Armenia s-a facut rememarcat la mai multe competitii nationale si internationale . Pe scena cerbului a interpretat bine cunoscuta piesa „Floare de Iris” a trupei Iris.

The Marker reprezinta Romania, baietii au intrat in concurs cu numarul 7. Trupa The Marker s-a format în 2008 la iniţiativa lui Paul Mateş şi a lui Andrei Prodan. Ulterior acestora li s-au alăturat Octav Capotă şi Claudiu Ursache. Sunt câştigători ai finalei Global Battle of the Bands Romania, desfăşurată la Bucureşti în octombrie 2008. Mai multe informatii desre trupa The Marker click aici . Reprezentatii Romaniei au facut senzatie in Piata Sfatului din Brasov cu piesele „Yah Weh” si „If you didn’t love me” .

Advertisement

Ultimul intrat in concursul de Miercuri seara, (2 septembrie) Nikolay Demidov din Rusia. a obţinut premiul Festivalului „New Wave” în 2005, distincţie care i-a fost înmânată de faimoasa cântăreaţă Alla Pugachova. În 2009, a obţinut locul II la Festivalul Internaţional „Discoveryfest”, desfăşurat la Varna, în Bulgaria. La Brasov rusul a cantat melodia „Curcubeu” a celor de la Bere Gratis.

Start televot…. (1388 numarul de sms).

Nu uitati sa votati pe cei mai buni ! Concurentul care aduna cele mai multe voturi din partea publicului castiga premiul de popularitate . Insa, trofeele sunt acordate de catre Juriul de specialitate celor mai bune voci dupa cum urmeaza: CERBUL DE AUR in valoare de 10.000 euro,  CERBUL DE ARGINT 7000 euro, CERBUL DE BRONZ  5000 euro si PREMIUL JURIULUI in valoare de 3000 de euro.

Acum urmeaza un recital „dulce” cu Hot Chocolate, live pe scena cerbului de la Brasov.

Noi ne revedem si maine seara tot aici la Cerbul de Aur !

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending