Connect with us

Reportaj

Podurile noastre toate, o anchetă semnată de Paula Herlo, duminică, la România, te iubesc!

Published

on

Reclame

Duminică, de la ora 18:00, Paula Herlo prezintă ancheta Podurile noastre toate, unde dezvăluie realitatea acestor construcții fragile, din țara noastră. Șapte sute dintre ele sunt încadrate la gradele 4 și 5 de risc.

Grav este că se prăbușesc și poduri reabilitate cu milioane de euro. Duminica aceasta, vedem cum lucrări finanțate prin PNDL ajung la firme de casă și care sunt cauzele prăbușirii podului de la Luțca, din Neamț, la nouă luni de la darea lui în folosință.

„Când vorbim despre infrastructura de poduri, autoritățile au în mâini viețile miilor de oameni care le traversează zilnic, iar cu astfel de construcții nu te joci. Și, totuși, duminică vedem cum la Luțca, în județul Neamț, un pod reabilitat s-a prăbușit la nouă luni de la darea lui în folosință, iar procurorii suspectează în acest caz fapte asimilate cu corupția. O să vedeți o anchetă despre cât de fragile sunt sute de poduri traversate zilnic de mii de mașini și cât de lipsiți de apărare suntem în absența unei intervenții a statului”, a spus Paula Herlo.

Poduri degradate. Reparații simulate. Fonduri îngropate – Podurile noastre toate, un reportaj de Paula Herlo, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending