Connect with us

Business

Pofta de o pizza gustoasa ca la ea acasa?

Published

on

Sunteti obosit dupa munca iar cheful de gatit intarzie sa apara? Il Pizzaiolo iti vine in ajutor cu cele mai gustoase preparate: pizza, pizza dulce si sandwich-uri, numai bune sa iti potolesti foamea dupa o zi lunga si astfel sa poti avea o seara relaxanta la un film alaturi de cei dragi in care sa iti reincarci bateriile.

Aceasta pizzerie foloseste numai produse de cea mai buna calitate, fiind aduse direct din Italia, toata pizza fiind facuta dupa retete italienesti, pentru a se obtine un gust si o aroma autentica.

Printre produsele importate direct din Italia pentru aceste prepararea celei mai deliciaose pizza din Bucuresti se numara: sosul de rosii ce este obtinut numai din tomate italiene, mozzarella este din bivolita sau din fior di latte D.O.P. din regiunea Campania, faina, uleiul extravirgin, salamul,
prosciutto cotto precum si toate celalalte ingrediente sunt importate direct din Italia si sunt obtinute la randul lor din retete 100% italienesti.

Pe langa retete care sunt extrem de importante, Pizzaiolo utilizeaza cuptoare cu lemne, perfecte pentru redarea unui gust cat mai autentic conform traditiei din Napoli. De asemenea tot ce tine de prepararea pizzei se face numai manual, cu ajutorul abilitatilor desavarsite ale unui maestru pizzar profesionist.

Comandand cea mai buna pizza sector 2 de la ilPizzaiolo, poti beneficia se de reduceri ce constau in 10% dupa prima comanda si reduceri tot de 10% prin ridicarea comenzii direct de la sediu, perfect pentru cei care au drum prin acea zona sau locuiesc in apropiere. In plus aceste reducerii fiind cumulabile, puteti beneficia deci in total de 20% reducere. Trebuie tinut cont ca aceste reduceri se aplica pentru clientii care au cont pe site si in cazul in care comenzile sunt facute intr-un interval de 30 de zile. Insa o data ce ati comandat de aici, cel mai probabil nu va mai trece o saptamana pana la urmatoarea comanda.

Poti alege din foarte multe sortimente ce apartin mai multor categorii:

  • La Verra Pizza Napoletana
  • Pizza Clasica Napoletana
  • Pizza Napoletana cu Mozzarella de Bivolita
  • Pizza Speciala di Napoli
  • Pizza Vegana
  • Pizza Vegetariana

Toate acestea cuprinzand foarte multe sortimente, astfel ca si cel mai pretentios client sa isi poata gasi pizza perfecta pentru gustul lui.

Inca nu te-ai convins? Pai intra pe site-ul acestora, creeaza-ti un cont, vizualizeaza oferta variata de produse iar mai apoi plaseaza comanda. Tot ce iti mai trebuie este putina rabdare pana va fi coapta aceasta pizza delicatesa si pana va ajunge la usa ta iar de la contactul cu mirosul autentic de pizza italieneasca cu sigurnta vei incepe sa arzi de nerabdare sa ii simti gustul.

Recomand cu cea mai mare incredere toate sortimentele de pizza, pizza dulce si sandwich-uri, fiind client fidel al acestora le-am incercat pe aproape toate si isi merita fiecare banut. Prospetimea este la ea acasa la cei de la ilPizzaiolo si aceasta se simte din plin inca de la prima gura. Combinatia dintre produsele italienesti autentice si blatul crocant la exterior si moale la interior rezultate datorita cuptorului pe lemne te face sa iti doresti din ce in ce mai mult indiferend de ce sortiment alegeti.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending