"Poftiți pe la noi!” a fost din nou lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public! Cine a fost pe locul 2? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

„Poftiți pe la noi!” a fost din nou lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public! Cine a fost pe locul 2?

Published

on

Antena 1 a fost aseara lider de audienta pe toate segementele de public in intervalul orar de transmisie a emisiunii Poftiti pe la noi! 

Ediția de ieri a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:30 – 22:57, a fost lider incontestabil de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și pe publicul din mediul urban și la nivelul întregii țări. Minutul de aur al producției, 22:54, a ținut în fața ecranelor nu mai puțin de 1 785 000 de români.

9,7 puncte de rating și 25,8% cotă de piață a obținut, în medie, Antena 1, pe publicul comercial din mediul urban atunci când a fost difuzată emisiunea, de aproape două ori mai mult față de următorul clasat, ProTv, care a avut doar 5,1 puncte de rating și 13,6 procente din cota de piață.

Pe publicul din mediul urban, Antena 1 a condus detașat cu o medie de 7,6 puncte de rating și 17,2 procente din cota de piață, urmată de Kanal D și Antena 3. ProTv s-a clasat abia pe locul al IV-lea, cu 4,4 puncte de rating și 9,9% cotă de piață.

            Antena 1 a fost pe primul loc și la nivelul întregii țări, unde a obținut o medie de 7 puncte de rating și 15,7% cotă de piață, urmată de Kanal D. ProTv, ocupantul locului al III-lea, a înregistrat 5,1 puncte de rating și 11,4 procente din cota de piață. nea marin poftiti pe la noi antena 1

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 U, all urban si National
Perioada 28 iulie 2014

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending