Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost lider de audienţă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost lider de audienţă

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a continuat marți seară, pe Antena 1, cu a doua ediție din comuna Malaia, județul Vâlcea. Nea Mărin, noul primar al comunei, i-a strunit și i-a pus la treabă pe Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezoianu. Vedetele au primit sarcini clare din partea primarului, căci într-un timp limitat ei trebuie să organizeze de la zero un târg de promovare al tradiției locale, care să fie motiv de sărbătoare pentru localnici. 

Advertisement

Ediția de marți seară Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. În timpul difuzării, 20:23-23:35, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o audiență medie de 7.4 puncte de rating și o cotă de piață de 27.4%. Pe locul al doilea s-a situat PRO TV cu o medie de 5.9 puncte de rating și 21.7 % cotă de piață.

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 17.8 procente. Locul doi a fost ocupat de PRO TV cu o medie de 5.8 puncte de rating și 15,1% cotă de piață. Și la nivelul întregii țări show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7,4 puncte de rating și 18% cota de piață.

În minutul de aur, 21:41, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România au urmărit aventurile vedetelor alături de Nea Mărin, pe Antena 1.  Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezoianu continuă aventura la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, sub stricta supraveghere a primarului Nea Mărin, diseară de la 20:30, pe Antena 1. 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 14 decembrie 2021

Advertisement

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending