Connect with us

AUDIENȚE TV

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu aproape 1.9 milioane de telespectatori

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a continuat și miercuri seară, pe Antena 1, cu ultima ediție din comuna Malaia, județul Vâlcea, alături de Florin Ristei, Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană și Ilona Brezoianu.

Vedetele care au lucrat alături de Nea Mărin, noul primar al comunei, au reușit să organizeze în timp util un târg de promovare al tradiției locale. Au dansat, au cântat, au recitat și au reușit ca, de la zero, să construiască un eveniment care să se ridice la nivelul așteptărilor lui Nea Mărin: „Suntem extrem de mulțumiți de ce a ieșit, suntem mândri de ce am reușit să facem. Târgul a ieșit extraordinar de bine! E gata, dar suntem gata și noi, suntem extenuați”, au spus vedetele la finalul ediției. „Jos pălăria!”, a adăugat Nea Mărin entuziasmat. 

Ediția de miercuri seară Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor.

În timpul difuzării, 20:24-23:31, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o audiență medie de 7 puncte de rating și o cotă de piață de 23,5%. Pe locul al doilea s-a situat PRO TV cu o medie de 5.6 puncte de rating și 18.7% cotă de piață.

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.1 procente. Locul doi a fost ocupat de PRO TV cu o medie de 5.7 puncte de rating și 14% cotă de piață. Și la nivelul întregii țări show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8,2 puncte de rating și 19,4% cota de piață, PRO TV ocupând locul al doilea cu 5,8 puncte de rating și 13,8% cota de piață.

În minutul de aur, 21:34, aproape 1.9 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau aventurile vedetelor alături de Nea Mărin, pe Antena 1. 

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă și săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1. 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 15 decembrie 2021

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending