Connect with us

BUSINESS

Polaris Medical – un spital de recuperare modern, localizat în inima județului Cluj

Published

on

 

De-a lungul vieții, o persoană se lovește de numeroase probleme de sănătate. Unele sunt mai grave, altele mai ușoare, unele pot fi tratate rapid, iar altele cer o luptă acerbă, ce se poate întinde până la sfârșitul vieții.

Fie că este vorba de boli articulare degenerative, rupturi musculare, probleme locomotorii, artroplastii sau diabet zaharat, este necesar să se conștientizeze necesitatea unui tratament și a unei recuperări adecvate.

Ce se înțelege prin recuperare medicală?

Recuperarea medicală este cea de-a treia secvență a medicinei, după medicina preventivă și cea curativă.

Aceasta se ocupă cu diminuarea dizabilităților și a deficitului funcțional cu ajutorul unei game variate de proceduri medicale, cum ar fi kinetoterapia, electroterapia, fizioterapia, hidrokinetoterapia, terapia ocupațională etc.

Cine are nevoie de recuperare medicală?

Recuperarea medicală este recomandată:

 • În tratarea afecțiunilor ușoare;
 • După intervențiile chirurgicale;
 • În cazul pacienților care au suferit leziuni grave.

Aceasta poate fi necesară la persoane de orice vârstă, iar planul urmărit trebuie să țină cont de particularitățile fiecărui pacient în parte.

De exemplu, programul de recuperare al pacienților tineri este mai intens, rezultatele putând fi observate mult mai rapid, în timp ce recuperarea în cazul seniorilor poate fi anevoioasă și se poate întinde pe o perioadă mai lungă de timp.

Gama de afecțiuni ce necesită servicii de recuperare medicală este lungă. Recuperarea este recomandată în principal în afecțiuni post traumatice (fracturi, entorse), afecțiuni ale coloanei vertebrale (discopatii, hernii de disc operate, cifoze), reumatologice (artroze, spondiloze) și neurologice (hemiplegii, paraplegii).

Când trebuie să înceapă recuperarea medicală?

Recuperarea medicală este recomandat să se înceapă cât mai repede, mai ales după traumatisme sau intervenții chirurgicale.

Imediat ce pacientul este considerat stabil, este preluat într-un departament de recuperare unde este stabilit diagnosticul clinico-funcțional corect și complet.

Urmează, apoi, recuperarea în regim ambulator, întregul plan ținând cont de tipul traumatismului, severitatea acestuia, intervențiile chirurgicale efectuate, intervalul de timp de la traumatism, perioada de imobilizare, vârsta pacientului și patologiile asociate.

Polaris Medical – cel mai mare centru de recuperare din România

Polaris Medical este cel mai mare spital privat de recuperare medicală din România. Este amplasat într-un cadru unic natural de 58.000 de metri pătrați, ce permite pacienților să își petreacă o bună parte din timp în aer liber.

Fie că este vorba de activități de ergoterapie, realizarea unor trasee de mers în cadrul programelor de recuperare sau de o simplă plimbare prin livadă, pacienții se pot bucura de frumusețea naturii și se pot relaxa, facilitând astfel recuperarea.

Baza de tratament este foarte bine dotată, spitalul punând la dispoziție atât servicii de laborator, cât și de imagistică medicală și alte investigații paraclinice de calitate superioară.

Pacienții pot beneficia de servicii medicale cu internare continuă în secțiile de recuperare neurologică, recuperare cardiovasculară, psihiatrie, reabilitare medicală și paliație, toate aceste servicii fiind decontate de către CAS.

Servicii de recuperare medicală cu spitalizare continuă

Pacienții pot găsi la Polaris Medical mediul ideal în care pot lupta cu afecțiunile lor. Structurat pe cinci nivele, spitalul dispune de restaurant, cafeterie, coafor, sala multifuncțională și diferite spații de relaxare amplasate la nivelul fiecărui etaj.

Cum recuperarea trebuie să țină cont atât de aspectele fizice, cât și de cele psihice, Polaris Medical dezvoltă și aplică schemele de tratament astfel încât acestea să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

În secția de recuperare medicală, pacienții beneficiază de servicii medicale cu spitalizare continuă:

 • Recuperarea patologiei reumatologice – boli articulare degenerative, artroze, boli articulare inflamatorii, boli justa și extra articulare, osoase, sindroame dureroase ale coloanei vertebrale și deformări rahidiene ale adultului;
 • Recuperarea patologiei cauzate de practicarea activităților sportive – ligamentoplastii, rupturi musculare și rupturi tendinoase;
 • Recuperarea patologiei posttraumatice – leziuni vertebro-medulare fără atingeri neurologice, leziuni ale membrelor superioare și inferioare, leziuni ale toracelui, leziuni musculare generalizate și politraumatisme;
 • Recuperarea artropatiei metabolice – gută și diabet zaharat;
 • Recuperarea deficiențelor funcționale din obezitate;
 • Recuperarea geriatrică – probleme locomotorii, probleme legate de decondiționarea vârstnicilor;
 • Recuperarea în domeniul chirurgiei ortopedice – artroplastii, artroscopii.

Alege o altfel de clinică de recuperare medicală

Polaris Medical a fost înființat relativ recent, în anul 2015, din dorința de a oferi servicii de recuperare și îngrijiri paliative de o calitate înaltă.

Însăși numele, care înseamnă Steaua Nordului, arată faptul că acest spital situat în inima județului Cluj este un refugiu pentru omul care întâlnește în viață boli copleșitoare și care are nevoie să se refacă înainte de a merge înainte.

Echipa medicală caldă și prietenoasă este compusă din medici specialiști în cardiologie, neurologie, psihiatrie, recuperare medicală și îngrijiri paliative.

Serviciile conexe medicale, cum ar fi cele de evaluare și consiliere psihologică, ergoterapie sau consiliere antitabac, contribuie și ele la punerea în practică a conceptului terapeutic de recuperare medicală personalizată.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

Piața motoarelor electrice – Bmes, reper de încredere pe aceasă nișă

Published

on

motoarelor electrice bmes
 

Elemente fără de care lumea de astăzi nu ar fi cunoscut un stadiu de dezvoltare atât de avansat, motoarele electrice constituie o necesitate, fiind chiar indispensabile în domenii variate. Odată cu evoluția tehnologică, s-a simțit și nevoia de a adapta motoarele din dotarea diverselor echipamente și aplicații industriale, fapt ce a dus la o diversificare a producătorilor de pe această piață.

Mai mult ca niciodată însă accentul este pus pe calitatea acestor elemente cu rol esențial în funcționarea sectoarelor industriale în fond, motivele fiind diverse. Nimeni nu își permite să stagneze, mai ales când în discuție este producția unor produse ce se comercializează în cantități masive, dar nu numai din această cauză.

Cert este că pentru ca lumea să meargă înainte constant, fără întreruperi privind ritmul evoluției, are nevoie de soluții adaptate pe toate planurile. Pentru că motoarele electrice – în varietatea lor –  joacă rol esențial în domenii diverse, Bmes.ro s-a asigurat că oferă publicului vast soluții performante, complexe.

Cu posibilitatea de adaptare a dispozitivelor în funcție de nevoia fiecărei aplicații, catalogul online oferit de Bmes.ro reușește să se plieze pe cererii, fără excepție.

Bmes.ro – reperul publicului român pe piața producției de motoare electrice

Înainte de toate, ce recomandă acest nume din multitudinea furnizorilor ce activează pe piața de profil?

 • Motoare furnizate de branduri internaționale

Primordiala pentru magazinul online a fost dezvoltarea unor colaborari armonioase, cu furnizori de incredere din Uniunea Europeana. Cu ajutorul acestora, iată că reușesc cu excelență să mențină un stoc de produse suficient pentru a acoperi nevoi diverse privind motoarele electrice.

 • Motoare în categorii variate

Acesta este un reper atât privind o gamă largă, standard de motoare electrice – a căror livrare o realizează imediat, cât și o gamă mai restrânsă, respectiv a motoarelor speciale. Lista de servicii este completată de disponibilitatea unei unități de service la sediul Bmes, astfel oferind posibilitatea de a efectua bobinaje sau prelucrări mecanice și banc de probe serie, la cerere.

 • Stoc vast de piese de schimb

Iată că Bmes.ro oferă atât soluții constând în motoarele propriu zise, cât și un stoc vast de piese de schimb, respectiv diverse accesorii pentru acestea. După necesitate, publicul găsește în portofoliul magazinului plăci de borne, tălpi, pene, scuturi, ventilatoare și altele.

 • Asistență de specialitate

Desigur că fără ajutorul potrivit o astfel de alegere este dificilă. Din acest motiv, utilizatorii beneficiază de consultanță din partea personalului calificat în ceea ce privește alegerile, precum și de informații tehnice disponibile pe site-ul https://bmes.ro.

Calități ce recomandă Bmes pe piața motoarelor electrice

Iată care sunt câteva dintre aspectele ce clasează acest nume în topul recomandărilor pe piața motoarelor electrice.

Experiența îndelungată

 • Activează pe piață de peste 24 de ani, timp în care echipa a acumulat experiență, adaptându-se în funcție de fiecare nevoie sau cerință întâmpinată. Societatea este așadar de această calitate, necesară în domeniul vânzării de motoare electrice.

Calitatea asigurată

 • Este principiul după care societatea s-a dezvoltat încă de la lansarea sa, un factor ce a contribuit de altfel la menținerea sa în top.

Certificarea

 • Fiecare produs regăsit în portofoliul acestui magazin online este certificat conform cu standardele în vigoare. Specialiștii au în vedere acest fapt ori de câte ori completează portofoliul magazinului, pentru a-și menține perspectivele.

Atunci când nevoia vizează alt tip de motor decât cele ce se regăsesc în stocul magazinului online, utilizatorii pot intra în contact cu experții, respectiv pot solicita o ofertă pentru modelul de interes direct de pe site. Pașii de urmat în acest sens sunt intuitivi – mai multe informații regăsindu-se online.

Iată că într-o societate în care producția tinde să se axeze tot mai mult asupra cantității decât a calității, Bmes.ro se asigură că cei dispuși să investească în articole durabile beneficiază de soluții complexe. Cât despre costurile aferente acestor elemente esențiale în funcționarea tuturor domeniilor industriale, acestea variază în funcție de mai mulți parametri: caracteristici, dimensiuni, particularități și altele.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Aparatura perfect concepută pentru determinarea gradului de calitate al materialelor

Published

on

aparatura testare materiale constructii precisa.ro
 

Business-urile ce țin de construcții cunosc o dezvoltare uriașă cu trecerea timpului. Fie că furnizează doar unelte sau orice timp de material de construcții, numarul lor este din ce în ce mai mare, fiecare cu oferte cât mai atrăgătoare. Dar de unde se poate ști daca produsele pe care le furnizează sunt de calitate? Nu este suficient ca prețul materialelor de construcții să fie unul accesibil, acesta trebuie sa denote întotdeauna calitatea. Cel mai bine ar fi să oferim cuvântul specialiștilor în privința asta.

Un ajutor în testarea calității materialelor este Precisa.ro. Cu mulți ani de experiență pe piața de profil, Precisa.ro are ca scop distribuția de aparatură de laborator, consumabile, reactivi și echipamente industriale.

Siguranța calității testată doar cu produse de calitate

Aparatura testare materiale de constructii se găsește pe Precisa.ro într-o gamă diversificată pentru testarea de asfalt-bitum, ciment, fier, beton, tipare beton, mortare dar și a solului. Totul este destinat pentru diferitele etape ale proiectelor de construcții permițând astfel controlul permantent oricui asupra calității materialelor folosite. Indiferent de complexitatea și tipul de materiale ce urmează să fie testate, specialiștii Precisa.ro oferă toate indicațiile necesare obținerii unor rezultate precise.

Pe lângă acestea PRECISA SRL ofera consultanță și service gratuit pe toată perioada de garanție. La achiziționarea oricărui produs de la Precisa.ro se oferă asistență la punerea în fucțiune a echipamentului.

Un alt avantaj al produselor este legat de prevederile legale. Pentru ca totul să meargă ca pe roate, se oferă posibilitatea obținerii avizelor metodologice și a documentației necesare pentru autorizarea laboratoarelor.

După cum s-a mai menționat, gama este diversificată iar produsele aparțin doar brandurilor cunoscute precum TERRATEST, FRIOLABO, UTEST, etc.

În ceea ce privește transportul, acesta se poate face atat prin poștă, delegare sau curierat rapid. Criteriile după care se alege cel mai indicat timp de transport țin de valoarea și volumul produselor achiziționate. Indiferent de tipul de transport, asupra pachetelor cu mărfuri se lucrează în egală atenție pentru a evita apariția posibilelor deteriorări sau stricăciuni. Pe lângă acestea, în interiorul pachetului produsului, se gasesc toate actele ce țin de cele menționate mai sus dar și un manual cu instrucțiuni de utilizare al acestuia.

Normele și toate cerințele ce țin de un produs, sunt perfect gândite pentru a-i asigura acestuia capacitatea de funcționare optimă fără a avea efecte negative ulterioare. Indiferent despre ce material este vorba sau de locul în care acesta se află, aparatele sunt concepute în așa fel încât să preia date cu cea mai mare exactitate asupra calității.

Produsele diverse ce se pot plia pe nevoile oricui sunt disponibile pe Precisa.ro – https://www.precisa.ro/, iar pentru un plus de detalii doritorii pot accesa pagina principală.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Cand vrei sa salvezi gadget-ul preferat, mall-gsm.ro iti este aliat

Published

on

 

Sunt o pasionata de gadget-uri, iar asta spune multe lucruri despre mine, insa nu exista moment in care sa nu ma gandesc si la costurile reparatiei unui telefon sau a unei tablete de ultima generatie.

In cautarea mea de noutati, am gasit si un magazin on-line de accesorii cu preturi foarte bune. Pe mall-gsm.ro am gasit pentru telefonul meu si pentru tableta fiicei mele acele piese si accesorii ce ma pot scoate din impas atunci cand se intampla un necaz.

Pentru majoritatea impatimitilor de telefoane si tablete de ultima generatie, mall-gsm.ro este scaparea din situatiile de criza, deoarece gasesti accesorii sau piese de schimb la preturi accesibile si chiar iti sunt livrate din depozitul acestora, imediat ce ai plasat comanda, iar livrarea se face fie prin Posta Romana, fie prin Fan Courier.

Avand ca specialitate ramura de accesorii, intetinere si reparatii, acest magazin iti ofera produse de calitate, toate acestea fiind de la producatorii actuali de telefoane si tablete prezente pe piata. Cat despre accesoriile pentru telefoane si tablete cu totii ne dorim sa ne protejam aparatura cat mai bine, insa daca le gasesti si la preturi decente si de calitate, cu totii suntem in castig.

Din cate stim cu totii, in fiecare an toti producatorii de top isi lanseaza cele mai inteligente, mai atractive si evident cele mai la moda aparate, care nu doar iti iau ochii, ci si banii din buzunar. Insa ce faci daca se intampla o trasnaie la nici 2 saptamani de la cumparare si spargi display-ul, iar de la service iti spune senin ca pentru a-l repara iti trebuie o suma cu 3 zerouri in coada? Te orientezi fie spre un alt service (fiind accident mecanic si nu din cauze tehnice din fabrica, majoritatea vanzatorilor practica acelasi tipar – te pun sa platesti la un service pe motivul mai sus mentionat), fie iti faci comanda de piese si componente necesare de la un distribuitor serios.

Pe site-ul mall-gsm.ro gasim de la suporturi sim pentru toate modelele prezente pe piata si pana la senzori, suruburi, butoane de volum si chiar butoane home.

Ce mai poti gasi:

 • Huse Telefoane
 • Huse Tablete

 • Incarcatoare auto

 • Încărcătoare rețea

 • Cabluri si adaptori

 • Handsfree-uri si Casti

 • Folii Protectie

 • Geamuri Protectie

 • Suporturi auto

De unde au pornit si unde au ajuns cei care sunt in spatele acestui magazin online?

Cu o experienta de 12 ani, cei care au pornit mall-gsm.ro din anul 2014 si-au dorit sa aduca pe piata produse care sa fie in conformitate cu tot ce inseamna gadget in prezent, nefiind nevoie, in cazuri speciale sa se faca investitii de mii de lei, daca au cunostintele necesare. De aici si pana la un magazin cu piese si accesorii, a fost un pas mic, dar esential.

Ce ti se ofera?

Garantie de 14 zile la restituirea banilor

Daca produsele nu sunt potrivite pentru modelul de telefon detinut, ti se ofera o garantie de 14 zile in care ti se vor inapoia banii, insa la randul tau, ai obligatia sa le restitui acestora produsele, in ambalajul original, fara a fi deteriorat.

Garantia calitatii

Prin colaborarea cu producatorii de accesorii originale, ti se ofera garantia ca produsele comandate, sunt 100% in conformitate si potrivite modelului tau de telefon sau tableta.

Pentru comenzi sau informatii detaliate despre produse, intrand pe platforma online mall-gsm.ro, puteti sa gasiti atat produsele cat si adresa de contact pentru informatii mai detaliate: contactmallgsm@gmail.com

 

Alege calitatea si produsul original pentru gadget-ul tau preferat! Investeste inteligent!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: