Politicienii care ne conduc nu vin cu solutii concrete pentru iesirea din criza! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Politicienii care ne conduc nu vin cu solutii concrete pentru iesirea din criza!

Published

on

Intr-un moment in care coalitia PDL-UNPR si asociatii nu au, practic, niciun program economic realist, nicio solutie fezabila de iesire din criza, cand totul se prabuseste in macro si micro indicative economice, iar rapoartele sunt cosmetizate, cand PDL are parte de o scadere drastica in sondaje, este lansata pe piata o diversiune, numita pompos Miscarea Populara.

De aceea, trebuie foarte clar lamurit cui foloseste, pe cine ajuta, dar mai ales, ce se ascunde in spatele acestei incercari de distragere a atentiei de la problemele reale.

Este foarte clar ca exista doua motive temeinice care stau la baza acestui proiect. Pe de o parte, se incearca abaterea atentiei de la un Guvern lipsit de orice pregatire economica, iar pe de alta parte, se ofera membrilor de partid care sunt pregatiti sa paraseasca corabia puterii, dar si celor care sustin la nivelul Executivului sau Parlamentului toate aberatiile legislative ale Cabinetului Boc, o speranta politica cosmetizata de viitor. In acelasi timp, nu sunt uitati nici partenerii de coalitie care se gandesc la o eventuala ruptura, si carora, mai mult sau mai putin subtil, li se atrage atentia ca nu sunt de neinlocuit.

In fapt, aceasta diversiune nu ii foloseste decat lui Traian Basescu care nu urmareste altceva decat o asa-zisa altrenativa politica “imaculata” la PDL, de tipul unei umbrele fedarativ clientelare, unde valorile sunt ignorate cu desavarsire, iar politicile publice sunt doar declarative. Si asta pentru ca, aceasta constructie nu este altceva decat momeala aruncata de PDL pentru cei care inca isi mai pot aduce un aport, mai mult sau mai putin subiectiv, in viitoarea campanie electorala si carora, inca de pe acum, li se promite un loc la “marele ospat al puterii”.

Insa, daca acest proiect se doreste a fi construit cu oameni precum Funeriu – groparul invatamantului romanesc, Blejnar – regele coruptiei din Romania, Igas – promotorul legii care interzice orice forma de protest, Baconschi – marioneta Cotroceniului si totodata presedintele Fundatiei Crestin-Democrate, careia i se pompeaza vile si fonduri de la stat sau Valeriu Stoica – presedintele fundatiei CADI, beneficiara unor milioane de euro de la MAI, in schimbul prestarii unor presupuse servicii de consultanta, putem declara ca Miscarea Populara nu este altceva decat un proiect derizoriu si fara viitor. Iar declaratiile liderilor PDL, fie mobilizatoare ca cele ale Elenei Udrea, Teodor Baconschi sau Gheorghe Flutur, fie ironice, ca cea a lui Radu Berceanu, nu fac decat sa demonstreze disperarea unui partid care este constient de certitudinea pierderii alegerilor.

De aceea este imperios necesar ca PSD sa desconspire adevaratele intentii ale PDL, partid care urmareste, prin orice mijloace, doar sa-si conserve puterea in sensul strict al administrarii pe termen cat mai lung a banilor publici.

Si asta in timp ce propunerile economice fundamentate ale USL, rezultate din dialogul real cu cetatenii, interpelarile, scrisorile deschise la care Guvernul nu emite nicun fel de raspuns, dar si disperarea romanilor, in ansamblu, sunt ignorate cu desavarsire.

In concluzie, “proiectul” creat in laboratoarele Cotroceniului privind infiintarea unei asa-zise Miscari Populare, nu este altceva decat o incercare ridicola de intoxicare a opiniei publice prin introducerea pe agenda colectiva a unei noi teme de dezbatere, ce trebuie nu numai dezaprobata, dar mai ales ignorata.

Advertisement

Codrin Stefanescu,

   Secretar al Consiliului National PSD

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Music Video Hot Hits

    15 octombrie 2011 at 11:04

    Exceptional post

  2. How To Create a Box Link Exchange

    4 octombrie 2011 at 14:55

    You could not be more precise

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending