Connect with us

ALL MEDIA

Ponta, la mare distanţă de Antonescu la mediatizare pe tema Roşia Montană!

Avatar

Published

on

Premierul Victor Ponta a fost cel mai mediatizat politician atât la televiziune, cât şi în mediul on-line pe subiectul Roşia Montană, la mare distanţă de Crin Antonescu, aflat pe locul doi şi de Traian Băsescu, interesul general pentru acest subiect scăzând puternic în ultima perioadă scrie Mediafax.

Crin Antonescu

Aceasta este concluzia unui analize realizate de Mediafax Monitorizare pe o perioadă de şapte săptămâni (26 august – 15 octombrie), începând de la aprobarea în Guvern a proiectului de lege privind exploatarea de la Roşia Montană. Au fost monitorizate jurnalele de ştiri de la 13 posturi TV şi talk-show-urile de la Antena 3, B1 TV, Realitatea TV şi România TV între orele 17.00 şi 24.00, precum şi 1.170 de surse din mediul on-line.

 • Victor Ponta a fost mediatizat de 901 ori în jurnalele celor 13 televiziuni şi în 34 de talk-show-uri de la cele patru posturi TV de ştiri, în timp ce Crin Antonescu de 557 de ori în jurnale de ştiri şi în 29 de talk-show-uri, iar Traian Băsescu de 377 de ori la jurnalele de televiziunilor şi în 9 talk-show-uri.
 • La talk-show-uri, în cazul lui Ponta şi al lui Antonescu au fost luate în calcul participările în calitate de invitaţi, intervenţiile telefonice sau discuţiile ample pe marginea declaraţiilor acestora, în ceea ce îl priveşte pe Traian Băsescu existând doar dezbaterile asupra declaraţiilor lui, deoarece nu a participat la talk-show-uri la cele patru posturi TV în perioada analizată.
 • În mediul on-line, primul-ministru a avut 11.969 apariţii, Crin Antonescu – 6.707, iar Traian Băsescu – 5.382.
 • Pentru Victor Ponta cea mai activă săptămână a fost a treia din cele şapte (9 – 15 septembrie), cu 4.344 apariţii în on-line şi 17 la talk-show-uri, iar în ştirile de la jurnalele TV a patra (16 – 22 septembrie), cu 313 menţiuni.
 • Cele mai multe apariţii ale lui Crin Antonescu au fost tot în săptămâna 9 – 15 septembrie, cu 3.297 citări în on-line, 258 de menţiuni în ştiri TV şi 14 apariţii în talk-show-uri. În toată perioada analizată, preşedintele Traian Băsescu a fost mediatizat mai mult în ştirile de la jurnalele TV, datorită şi faptului că a avut şi conferinţe de presă la Palatul Cotroceni transmise în direct sau în urma cărora au rezultat mai multe ştiri video.

Băsescu nu a apărut la talk-show-uri pe subiectul Roşia Montană şi despre el s-a vorbit foarte puţin în astfel de emisiuni în perioada monitorizată, săptămâna în care a fost subiectul predilect în opt astfel de emisiuni fiind 16-22 septembrie.

 • Săptămâna în care Băsescu înregistrează cele mai multe citări în on-line (1.552) şi cele mai multe menţiuni în ştirile de la jurnalele TV (136) este 16-22 septembrie. Începând din 22 septembrie, mediatizarea lui Ponta, Antonescu şi Băsescu pe subiectul Roşia Montană scade puternic, trendul fiind menţinut până în prezent pentru Ponta şi Antonescu.
 • Excepţie face preşedintele Traian Băsescu care are 70 de ştiri în jurnalele TV şi 645 de apariţii în on-line în săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie, în urma unei conferinţe la Plalatul Cotroceni în care a vorbit despre Roşia Montană.

În ultima săptămână monitorizată şi trendul apariţiilor lui Băsescu este descrescător, la fel ca la Ponta şi Antonescu care au scăderi spre nivelul celor din prima săptămână.

 • În total, în cele şapte săptămâni, despre subiectul “Roşia Montană” au fost 34.303 de referiri pe site-urile monitorizate, 2.390 de ştiri în jurnalele de la cele 13 posturi TV analizate şi 190 de talk-show-uri la Antena 3, B1 TV, Realitatea TV şi România TV între orele 17.00 şi 24.00. În on-line, subiectul Roşia Montană a fost cel mai intens mediatizat în săptămâna a treia (9-15 septembrie) din cele şapte analizate, cu 10.252 de referinţe, aproape o treime din total.
 • Cele mai multe talk-show-uri pe acest subiect (55) au fost tot în săptămâna a treia, în timp ce în ultima au fost doar opt, fără ca Ponta, Antonescu şi Băsescu să fie prezenţi la vreunul. Cele mai multe ştiri (577) în jurnalele TV despre Roşia Montană au fost în săptămâna a patra (16 – 22 septembrie), în ultima săptămână fiind numai 158.

Interesul general în media pentru acest subiect scade puternic în ultima săptămână, tinzând spre nivelul primei săptămâni când nu începuseră protestele din Piaţa Universităţii, dar se menţine încă la un nivel important faţă de alte subiecte.

Comentarii

Presa online

AloTractari – ofera asistenta rutiera si tractari auto atunci cand ai nevoie

AllProWeb.ro

Published

on

AloTractari.ro

AloTractari.ro ofera servicii de asistenta rutiera si tractari auto in cele mai bune conditii in ceea ce priveste desfasurarea procesului. Serviciile se adreseaza tuturor participantilor in taraficul rutier care, din diverse cauze, raman blocati pe carasabil fara sa mai poata sa puna in miscare autovehiculul. Astfel de servicii se pot realiza oriunde in tara, compania propunand inclusiv tractari auto in Ilfov.

Compania se afla in continua expansiune, avand parteneri in toata tara. Timpul de interventie pe care il propun expertii sai si partenerii este de cel mult 30 de minute. Foarte important, compania execeleaza in topul de profil, cu cele mai mici tarife practicate pentru tractari auto, personal calificat si cu experienta si servicii profesionale de asistenta.

Avantajele pentru asistenta rutiera si tractari auto

In primul rand, reprezentantii companiei pot fi contactati la orice ora din zi si din noapte pentru serviciile pe care AloTractari.ro le ofera. Mai mult de atat, programarile din timp pentru tractari pot sa asigure un pret cu pana la 80% mai mic decat pretul de lista.

In al doilea rand, pentru costuri echitabile, acestea au fost departajate in functie de categoriile de greutate ale masinilor. De exemplu, daca tractarea unei masini de 800-1000 kg in Bucuresti costa 89 RON, o masina cu o greutate de 1001-1500 kg va fi tractata cu 120 RON pe raza capitalei. Aceste preturi sunt valabile pentru programari prealabile si pot creste daca se intervine imediat sau daca autovehiculul are probleme la sistemul de directie, dat fiind faptul ca necesita o abordare mai complicata.

In al treilea rand, specialistii de la AloTractari asigura servicii de asistenta in trafic intre cele mai diverse – de exemplu: alimentare curent baterie, schimb de roti, vulcanizare roti. Personalul care se ocupa de asemenea interventii este calificat si are experienta necesara pentru asigurarea unei manopere de calitate.

Nu in ultimul rand, compania pune la dispozitia potentialilor clienti din toata tara un numar de telefon unic care se poate apela absolut gratuit din orice retea. Operatorii care raspund la acest numar de telefon fac legatura intre sofer si cea mai apropiata masina de interventie de locul in care autovehiculul se afla.

Alte avantaje pe care nu orice companie de tractari le poate asigura

Dincolo de tractari si asistenta in trafic in cele mai bune conditii pentru client, compania vine cu un plus de servicii pe care nu toti competitorii sai le au:

 • inchiriere masini. Exista situatii in care masinile tractate sunt atat de avariate incat nu mai pot fi utilizate inainte de a beneficia de reparatii ample. Proprietarii acestor masini au nevoie de autovehicule cu care sa le inlocuiasca pe cele proprii in perioada in care nu se pot utiliza. Pentru inchirieri auto acestia nu trebuie sa piarda timp pentru a le cauta, deoarece comapania va poate oferii si astfel de servicii;

 • service. In mod normal, dupa ce autovehiculul cu defectiuni cu care proprietarul nu se mai poate deplasa pe carosabil, este urcat pe platforma, acesta este transportat intr-un service auto. In Bucuresti, compania dispune de un service auto propriu, dotat modern si cu mecanici de prima mana, oferind si aceasta solutie clientilor sai.

Pentru a avea mai multe servicii la dispozitie, nu ezita sa apelezi la AloTractari atunci cand situatia o cere.

Continue Reading

ALL MEDIA

Ce flori e potrivit sa ducem la o inmormantare?

Avatar

Published

on

 

Atunci cand cineva apropiat, o cunostinta, ruda sau vecin trece la cele vesnice, ne dorim sa facem ceva mai mult pentru cei pe care i-a lasat in urma, decat simplul gest de a ne prezenta condoleantele in cadrul priveghiului sau a ceremoniei de inmormantare. Ideea de a duce un cos de flori este una pe care o putem imbratisa in acest context, cu intentia de a aduce o alinare familiei.

Intrebarea care apare la aceasta rezolvare, sa zicem asa, este tipul de flori pe care e potrivit sa il oferim in cadrul unei inmormantari. Un lucru cert in ceea ce le priveste este ca trebuie sa fie in numar cu sot – exista aceasta traditie cu radacini vechi, ce simbolizeaza incheierea ciclului vietii, uniunea cu divinul. Daca e sa fim foarte pretentiosi si aliniati traditiilor, ar trebui sa ascultam ore in sir batranii care ne-ar putea povesti despre traditiile de tot felul care exista in ceea ce priveste florile la inmormantari. Pe scurt insa, stim ca nu dorim sa dam gres cu o alegere nepotrivita si sa transmitem un mesaj gresit, deci ce flori e bine sa ducem la inmormantare?

Florile potrivite pentru o inmormantare

O astfel de alegere va trebui raportata la buget. Pentru un buchet generos, de preferat este sa mizezi pe garoafe, sunt si mai accesibile. Sunt de evitat orice culori foarte deschise, aprinse. Neimpachetate vor arata mai decent. Unii opteaza pentru cale, de asemenea o alegere inspirata.

Bineinteles, deja cand vorbim de un buget mai mare te poti orienta dupa trandafiri. Nici crinii nu sunt de trecut cu vederea. Ambele tipuri au un parfum special, care schimba putin aerul specific din camerele mortuare.

Un buchet funerar alcatuit din cale insa e inegalabil. In varianta alba acestea sunt niste flori deosebit de elegante si rafinate. Sunt alegerile cele mai frecvente, insa asta nu inseamna ca restul florilor sunt excluse. Mai poti consulta si floraria, respectiv firma funerara de unde le cumperi.

Mai conteaza si mesajul pe care il stii pe panglica specifica. De obicei, acestea trebuie sa fie succinte. Cel mai bine este sa il alegi raportandu-te si la relatia pe care ai avut-o cu cel trecut la cele vesnice.

Daca esti complet lipsit de inspiratie, poti vizita o firma de servicii funerare in Colentina sau in zona de care apartii pentru a primi recomandari in acest sens. In unele locatii gasesti aranjamente gata facute dintre care poti alege sau care pot fi o sursa de inspiratie in personalizarea unui alt model.

In ceea ce priveste mesajul inscris pe panglica, specialisti ca cei pe care ii vei intalni la agentia funerara Adysim iti pot oferi consultanta de care ai nevoie. In acest mod stii ca te prezinti la priveghi, respectiv inmormantare cu aranjamentul floral potrivit, fara riscul de a fi penibil sau de a cauza durere. E una dintre situatiile in care experienta echipei funerare isi spune cuvantul.

Descopera mai multe despre florile care se ofera la inmormantari si despre aceste servicii pe servicii-funerare-nonstop.ro.

 

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani

Avatar

Published

on

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață. A fost găsită, fără suflare, în propria casă. O vecină a alertat poliția pentru că nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu de ceva vreme. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă, așa cum este procedura în astfel de situații, informeaza DIGI 24. 

Cristina Țopescu era foarte activă în mediul online. Ultima postare a sa pe Facebook a fost în a doua zi de Crăciun și făcea referire la Papa Francisc. “Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat”, scria jurnalista. Pe 28 decembrie a fost activă pe WhatsApp. Apoi, nimeni nu a mai știut de ea.

Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt aş IPJ Ilfov: „IPJ Ilfov a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. Poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care, la prima vedere, nu prezintă urme vizile de violenţă însă aceste aspecte urmează să le stabilească în urma expertizei legale cei în cauză.

Reacţia Ministerului Sănătăţii, unde Cristina Ţopescu era consilier al secretarului de stat H. Moldovan

“Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu.

S-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit.

Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis Victor Costache, ministrul Sănătății.

Cristina Țopescu era, din noiembrie, consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan.

Foarte mulți dintre cei care au cunoscut-o spun că sunt șocați de faptul că a murit singură, în casă, fără ca vreun prieten sau membru al familiei să știe ce i s-a întâmplat.

Marius Chirca, reprezentant al Asociației Kola Kariola: „24, 26 decembrie e ultima mişcare suntem în 13 şi văd la tv prietenii apropiaţi care plâng. Trei săptămâni nu văd că nu exişti?”.

Medicii legiști urmează să stabilească din ce motive a murit Cristina Țopescu. Jurnalista urma să împlinească 60 de ani anul acesta, în luna iulie.

Sursa: Digi 24

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending